kiadó nyaraló · Kő Nyaraló Esztergom

további képek

Kő Nyaraló Esztergom

kő Nyaraló Esztergom

A festői környezetű helyén, a nevével ellentétben egyáltalán nem szomorkás Búbánat völgyben található, mely a Duna-Ipoly Nemzeti Park területének része.

A házhoz egy pici, ám nagyon kedves kis udvar tartozik, ami alkalmas családi, baráti sütögetésekre is. A teraszról láthatjuk a mókusokat, hallgathatjuk a madarakat, ősszel a szarvasok bőgését, élvezhetjük az erdő sugárzó nyugalmát. Csendes, pihenésre alkalmas környezet. Éjszakánként láthatunk szarvasokat, néha vaddisznókat is. A a Szarvaskői utcában található, mely nem véletlenül kapta ezt a nevet: az út közvetlenül a Szamárhegy keleti lábánál fut végig, a sziklás hegyoldal családoknak és vaddisznó kondáknak ad otthont.

A 5 km-re található Esztergomtól. Jó időben a völgyben számos kirándulási, pihenési lehetőség adódik az éve egész részében, bármely évszakban. Rossz idő esetén számos nevezetessége kínál kikapcsolódási lehetőséget.

A wifi a szálláshely egész területén ingyenes. A helyszínen díjmentes parkolási lehetőség is biztosított. A nyaralóban sütővel, tűzhellyel, mikrohullámú sütővel, kenyérpirítóval és kávéfőzővel felszerelt konyha, kádas zuhanyzós fürdőszoba található. Büfé 1, 3 km-re egy könnyebb séta, a legközelebbi élelmiszerbolt pedig 2, 5 km-re található. 5 km-re fekszik.

Kő Nyaraló Esztergom
Esztergom, Szarvaskői út 1.

Ingyenes WIFI

2 szoba, 6 férőhely

azonosító: 29046, MA19023484