Kiadó Vendégház · Körösparti Toszkán Nyaraló Szarvas

További képek ▸

Körösparti Toszkán Nyaraló Szarvas

A körösparti Toszkán Szarvason, a Nagyfoki Holtágon található, csendes, nyugodt környezetben. Közvetlen vízparti, max. 6 férőhelyes, földszintes, légkondicionált, mediterrán jellegű.

Amerikai konyhás, nappalis, 2 szobás, igényesen berendezett, vízre néző nagy fedett terasszal. A konyha teljesen felszerelt, kávéfőző, vízforraló, mikró, elektromos főzőlap, elektromos sütő. Wi-fi a teljes területén működik.

Kiépített móló, horgászati lehetőség. , áll a nyaralók rendelkezésére. A nyaralóhoz tartozó kerékpárok ingyenesen igénybe vehetők. Bográcsozási lehetőség. Kiépített, fedett grillező.

A vízpart és a ház között 5×3 méteres , kialakított napozóterasszal található. A víz hőfoka 24-33 C°között, időjárástól függ. Parkolás a zárt udvarban is lehetséges. Jacuzzi és áll a vendégek rendelkezésére, használata egyedi mérőóra alapján fizetős. A környéken nincs vezetékes vízhálózat, ivóvizet minden esetben biztosítunk. Szabadidős lehetőségek a közelben: arborétum, vízi színház, hajókázás a városi holtágon, városnézés minibusszal, állatpark megtekintése.

Körösparti Toszkán
Szarvas, Nagyfoki Holtág üdülőpart 92.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: május 1. – szeptember 30.
szolgáltatások

2 szoba, 6 férőhely

Idegenforgalmi adó: 400 Ft/éj
Az információk tájékoztató jellegűek, a változtatás és elírás joga fenntartva.
Pontos árak szezontól és létszámtól függően.
azonosító: 27920,