Kiadó Vendégház · Kővirág Vendégház Köveskál

További képek ▸

Kővirág Vendégház Köveskál

Közel vagyunk ugyan a Balatonhoz, a Káli-medence mégis teljesen más életérzést nyújt. Ellentéte a nyüzsgő part menti életnek, mégis elérhető távolságban van a tó vendégeink szármára, ha strandolni, horgászni, hajókázni vagy vitorlázni szeretnének. A vizen túl számos feledhetetlen élményt nyújtó kirándulóhely vesz körül minket.

Aki először ellátogat erre a vidékre, olyan élményt kap, amiért újra és újra visszatér… A Kővirág ban hat darab, kétszintes, hetven négyzetméteres, 4 fős lakosztály várja a pihenni vágyókat, amelyek ötvözik a népies és mediterrán lakberendezést a 21. század komfortjával.

Hálószobák az emeleten találhatók, francia, és, vagy különálló ágyakkal. A földszinten a tágas, és kényelmes nappali szoba, fürdőszoba, toalett helyezkednek el. Mindegyik lakosztályhoz külön bejáratok – a parkoló és a belső kert felől – és saját használatú, intim kerti phenőrészek tartoznak.

Továbbá a lakosztály vendégek részére közös használatú, szabadtéri, szabadidős, és sport tevékenységek gyakorlására alkalmas tér kerül kialakításra. Az egykori bikaistállóból kialakított lakosztályaink vastag falainak köszönhetően a nyári forróságban üdítően hűvösek, télen pedig bent tartják a meleget. 90cm vastag terméskő falak, 50cm vastag nád tető, éji szellőztetés, szúnyog háló, sötétítő függöny.

Kővirág Vendégház
, Fő út 9/ A.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely
Ingyenes légkondícionálás
Saját étterem
2 szoba, 8 férőhely

Idegenforgalmi adó: 150 Ft/éj
Az információk tájékoztató jellegűek, a változtatás és elírás joga fenntartva.
Pontos árak szezontól és létszámtól függően.
azonosító: 63036, PA21007141