Kiadó Vendégház · Levendula Vendégház Tagyon

További képek ▸

Levendula Vendégház Tagyon

Balaton felvidéken, Zánka községtől északi irányban és a Káli-medence szomszédságában a festői szépségű Nivegy-völgyben bújik meg egy ki falucska, Tagyon és hozzá tartozó szőlőhegy, Tagyon-hegy a gondosan nevelt szőlők ölelésében. Zánkától mindössze 1, 5 km távolságra, a szőlőhegy oldalában található, csodálatos, közel 180 fokos Balatoni panorámával rendelkező vendégházunk a Tagyon-hegyi Levendula Vendégház.

A valamikori pince-présházban felújítás és bővítést követően mára 2 db 2-ágyas szoba, 1 db gyermekágy, vagy pótágy lehetőséggel, jól felszerelt konyha, tágas nappali-étkező, fürdőszoba, WC került kialakításra, maximum 5 fő részére. A vendégházhoz a főútról szilárd burkolatú beton, illetve aszfaltos út vezet, így minden időjárási viszontagság mellett is biztonságosan megközelíthető.

A vendégházat pincegyep veszi körül, ahol egy kiépített tűzrakóhely is található. Nincs felejthetetlenebb élmény, mint a teraszon egy gőzölgő finom kávé mellett gyönyörködni a balatoni napfelkelte aranyló fényében, vagy az esti naplementénél borozgatni, természetesen a helyi termelők boraiból.

Kár lenne elszalasztani ezt a fantasztikus élményt. Amennyiben nem talált szabad időpontot, kérem keressen rá Levendula Vendégház Balatoncsicsó vendégházunkra, talán itt még sikerül szállást foglalnia.

Levendula Vendégház Tagyon
Tagyon, Tagyonhegy hrsz 608.

SZÉP kártya elfogadóhely
Nyitvatartás: május 1. – szeptember 30.
Ingyen tűzifa (szabadtéri sütéshez, főzéshez)
2 szoba, 4 férőhely

Idegenforgalmi adó: 400 Ft/éj
Az információk tájékoztató jellegűek, a változtatás és elírás joga fenntartva.
Pontos árak szezontól és létszámtól függően.
azonosító: 63616, MA22032425