kiadó nyaraló · Levendulás Tanya Szarvas

további képek

Levendulás Tanya Szarvas

Levendulás Tanya Szarvas, 2 szoba 6 férőhely

Két hálószobás jakuzzis 6 fő részére közel a Körösparthoz. A nyaraló a város szélén, az Erzsébet ligettől, és a Vízi színháztól 10 perc sétára található. Gépkocsival könnyen megközelíthető.

A 70nm-es épületben két szoba, ebédlő, konyha, étkező és fürdőszoba található. Az első szobában egy kétszemélyes ágy, míg a második szobában 2 db egyszemélyes ágy és egy kihúzható kétszemélyes kanapé található. A kertben fedett terasz 5×5 m-es, amely mellett 6 személyes található. A ház szúnyoghálóval és zsalugáterrel felszerelt, fa tüzelésű – így fogad vendéget.

1500 nm-es kert, az udvaron sütésre és bográcsozásra van lehetőség. Továbbá itt kapott helyet a is. A Körös parti szabad lejáró 300 méterre, horgászatra és fürdésre van lehetőség. Emellett 4 autó tárolására alkalmas zárt parkoló áll rendelkezésre.

Programlehetőségek a közelben: Köröspart, sétahajózás, vízisportok, Szarvasi Arborétum, Mini Magyarország, Vízi Színház, Szent András Sörfőzde, Szarvasi Gyógyfürdő, kerékpár túrák, horgászat. Háziállatot sajnos nem áll módunkban fogadni.

Levendulás Tanya
, I. külterület 12

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
szolgáltatások
2 szoba, 6 férőhely

azonosító: 30126, EG21000145