Kiadó Vendégház · Liget Fürdő Vendégszobák Gyomaendrőd

További képek ▸

Liget Fürdő Vendégszobák Gyomaendrőd

A száz éves tölgyfák közé épített Gyomaendrődi Liget Gyógyfürdő és Kemping az Erzsébet ligetben található összesen 2,4 hektár területen. Gyógyászati és strand szolgáltatásaival, 2000 m2 alapterületen épült fedett uszodájával, és a felújított gyógyászati részlegével a város legnagyobb turisztikai attrakciója.

A strandfürdőben egy úszó, egy strandmedence, egy fedett tanmedence és egy élményelemekkel dúsított lazító áll a vendégek rendelkezésére.

A Liget Fürdő gyógyászati részlege komplett fizioterápiás kezelésben részesíti a gyógyulni vágyókat. Vízsugaras kádjaink automatikusak, fényterápiával kiegészítve kezeljük a betegeinket. Ezen kívül szénsavas fürdő kezelést, négyrekeszes galván kezelést nyújtunk a beutalóval ellátott betegeinknek.

A gyógyászati részben gyógymasszázs, 3 db tangentor, szénsavas kád, négyrekeszes galván valamint 2 db gyógyvizes ülő vehető igénybe. Fizikoterápiás gyógykezelések: szelektív ingeráram kezelés, interferencia kezelés, iontoforézis kezelés, Sonoforesis gyógyszerbevitel, közvetlen és víz alatti ultrahangos kezelések, kis –és középfrekvenciás kezelés, stabil galván kezelés, 4 rekeszes galván kezelés, Kowarschik féle kisfrekvenciás galván kezelés, diadinamik kezelés, oedema kezelés, sport rehabilitáció.

A gyógyászati épület emeletén (3 db 2 ágyas és 1 db 4 ágyas) saját fürdőszobás, televízióval, hűtővel légkondicionálóval, toalettel felszerelt szobák állnak a vendégek rendelkezésére. A szobákat pótágyakkal is el tudjuk látni.

Kemping: A kempingben 300 fő befogadására alkalmas parkosított terület, faház, lakókocsik találhatóak. Lakókocsi sátras utánfutóhely, Lakóautó hely, Sátorhely Faház: 4-5 fő részére fürdőbelépővel, Televízió, Parabola, Tea konyha, Toalett

Liget Fürdő Vendégszobák
, Erzsébet liget 2.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
elfogadóhely
szolgáltatások
Ingyenes
4 szoba, 17 férőhely

Idegenforgalmi adó: 350 Ft/éj
Az információk tájékoztató jellegűek, a változtatás és elírás joga fenntartva.
Pontos árak szezontól és létszámtól függően.
azonosító: 27912,