kiadó vendégház · Lilla Villa Miskolc

Lilla Villa Miskolc

A Bükki Nemzeti Parkban 16 vendégház kiadó egyedülálló panorámával

A Lilla Villa egy csodálatos, csendes, erdővel és hegyekkel körülvett kiemelt természetvédelmi övezetben a hegy tetején folyamatosan várja kedves vendégeit. Az ház vendégei részére saját parkolót biztosítunk.

Két szinten 4 vendégszoba található 13 férőhellyel. Minden szobában lehetőség van pótágy, vagy gyermekágy elhelyezésére, a szobák önálló fürdőszobával, WC-vel rendelkeznek. Az első szinten nagyméretű társalgó található a hegyekre néző panorámával. A társalgóban, valamint a felső szinten lévő szobában TV, hűtőszekrény található. A felső szinten lévő szobához nagyméretű, a környező hegyekre néző külső terasz tartozik. A terasz 16-20 fős zártkörű rendezvény bonyolítására alkalmas.

Az üdülő földszintjén található az ebédlő, felszerelt konyha valamint szabadtéri grill terasz. Csoportok, iskolák részére további kedvezményeket biztosítunk. Rendezvények, esküvők, bulik, tehetségműhelyek, táborok, iskolai kirándulások lebonyolítását is vállaljuk.

Lilla Villa
, Lillafüred Losonczi utca 31.
4 szoba 13 férőhely

6300,-Ft/fő/éjtől.
Az áraink szezontól és létszámtól függően változnak, kérje ajánlatunkat e-mailben, és pontosan árajánlatot küldünk önnek

Idegenforgalmi adó: 450 Ft/éj
Az árak tájékoztató jellegűek, az ár változtatás joga fenntartva.
azonosító: 15596, EG19017739