Kiadó Vendégház · Mandulavirág Szálláshely Balatonszepezd

További képek ▸

Mandulavirág Szálláshely Balatonszepezd

A Mandulavirág Szálláshely, nagy örömmel várja egy kétszintes, igényesen berendezett és teljesen felszerelt nyaralóban, amely belső, privát parkolóhellyel is rendelkezik saját kertjében. A szálláshely központi fűtéssel ellátott. A nyaralóház 4 fő számára ideális, de akár 6 fő számára is foglalható. Kerékpárt is 4 fő számára tudunk biztosítani A szálláshelyen két hálószoba található, amelyek a következőképpen kerültek felosztásra: Déli tájolású hálószoba nagy franciaággyal.

Északi tájolású hálószoba két, egyenként közepes méretű, kétszemélyes ággyal. Továbbá a nappali közös helyiségében található kanapé igény szerint, kétszemélyes ággyá alakítható. Környék felfedezéséhez, 4 személy számára, kerékpárt is tudunk biztosítani. (+ felszerelhető gyerek biztonsági ülés) közvetlen csatlakozik a balatoni kerékpáros körúthoz. Nyáron a teraszon hűsölve vagy télen a kandalló melegében pihenheti ki magát.

Emellett a környék valamennyi évszakban csodás látványt nyújt és a friss levegő is biztosítja a kikapcsolódást. Szálláshelyünk elsősorban azok számára nyújt lehetőséget, akik a part 900 méteres közelségét kihasználva ( Központi Strand) nyugodt pihentető, rendezett és tiszta környezetben kívánják nyaralásuk alatt kipihenni az év fáradalmait. A település összesen 3 stranddal büszkélkedik.

A szálláshely kiváló adottságokkal rendelkezik azok számára is, akik az aktív pihenést választanák, hiszen több túra útvonal csatlakozik a településhez. A szálláshely kitűnő elhelyezkedéssel rendelkezik abból a szempontból is: 400 méterre megtalálható egy bolt, illetve 800 méterre van a vasútállomás. Továbbá a parton, illetve a közelben rengeteg vendéglátóegység, bár biztosítja a felhőtlen kikapcsolódást. Nagy szeretettel várjuk a szálláshelyünkön. (18 év alatti személyeket csak szülőkkel együtt tudunk fogadni).

Mandulavirág Szálláshely
Balatonszepezd Öreghegyi utca 26/B.

Ingyenes parkolás
elfogadóhely
Ingyenes
Ingyen tűzifa (szabadtéri sütéshez, főzéshez), korlátlan teafogyasztás, ingyenes kerékpárhasználat
2 szoba, 4 férőhely

Idegenforgalmi adó: 350 Ft/éj
Az információk tájékoztató jellegűek, a változtatás és elírás joga fenntartva.
Pontos árak szezontól és létszámtól függően.
azonosító: 31309, EG21002410