Kiadó Vendégház · Márffy ház Lovas

További képek ▸

Márffy ház Lovas

Vendégházunk Lovason, a Balatontól 2 km-re a falu szélén, a hangulatos Séd patak mellett, csendes, nyugodt környezetben található. A rusztikus épület egykor vízimalomként szolgált. Itt a ház falainak történelme van. Vendégházunk elsősorban az ökoturizmus, és az érintetlen természeti környezet kedvelőinek nyújthat tökéletes kikapcsolódást.

Azonban a lovaglási lehetőség és a Balaton közelsége (1, 5 km) az aktív pihenés híveinek igényeit is kielégítheti. Gyermekes családoknak ideális helyszín. Szálláslehetőségeink: 4 db kétágyas szoba – melyhez egy zuhanyzós fürdőszoba tartozik. 1 db apartman (melyben 1 db franciaágy és egy dupla ágy van) saját fürdőszobával és egy kis konyhasarokkal.

A szobákban az ágyak elrendezése rugalmasan alakítható és kérésre pótágyazható. A gyermekágyon kívül járókát, etetőszéket, babafürdető kádat, babakocsit tudunk biztosítani. A házban található egy jól felszerelt közös konyha. Közösségi helyszínként szolgál a régi istálló helyén kialakításra került 90 nm-es terület, mely akár kiállítás megrendezésére is alkalmas.

Wifi-vel rendelkezünk, de játékos az internetünk, szeret bújócskázni, hol van, hol nincs.

Márffy ház
, Malomvölgy út 35.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Saját étterem
Kutya bevihető (fizetős)
4 szoba, 10 férőhely

Idegenforgalmi adó: 150 Ft/éj
Az információk tájékoztató jellegűek, a változtatás és elírás joga fenntartva.
Pontos árak szezontól és létszámtól függően.
azonosító: 63708, MA20010496