Kiadó Vendégház · Margaréta Ház Királyszentistván

További képek ▸

Margaréta Ház Királyszentistván

Balatontól 7 km-re, Veszprémtől 11 km-re fekszik a történelmi hagyományokban gazdag Királyszentistván. Családi házunk tetőtéri szintjén kialakított lakórészben várjuk vendégeinket. Egy időben csak egy és kizárólag egy foglalást fogadunk el, így egy család, vagy baráti társaság zavartalanul töltheti el itt az idejét. Két klimatizált szobában 4 főnek biztosítunk szállást, mindkét szoba pótágyazható. A szobákhoz közös konyha-étkező. zuhanyozó, WC tartozik.

Földszinten kertkapcsolatos terasz kiülővel várja pihenni vágyókat. Kisgyerekek fogadásához kiságyat, fürdőkádat, etetőszéket biztosítunk. A ház elől indul a kerékpárút, amelyen keresztül 3 km-en belül elérhető a kerékpár-körút, valamint a -felvidéki kerékpárutak. 11 km-re levő megyeszékhely 2023 évben elnyerte Európa Kulturális Fővárosa címet. A hét dombra épült város egyik magaslatán van a Vár negyed. Országos hírű a Növény- és Vadaspark.

22 km-re fekszik Magyarország legmagasabban fekvő városa a fővárosa. Apátság, a többezer kötetes könyvtár, Természettudományi Múzeum és az arborétum felejthetetlen élményt nyújt az odalátogatóknak. Az eplényi sípályán levő libegőn magasból is megtekinthetik a festői Bakonyt, nyári időszakban a Bringaarénában van lehetőség az extrém sportok kipróbálására. 7 km-re levő Balatonfűzfőn uszoda, szomszédságában levő bob-pálya, kalandpark, csillagvizsgáló jó programnak igérkezik.

Bor kultúra iránt érdeklődők felkereshetik Badacsonyt, Csopakot, Balatonfüredet.

Margaréta Ház Királyszentistván
Királyszentistván, Fő utca 14.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
elfogadóhely
Nyitvatartás: február 1. – október 31.
Ingyenes
2 szoba, 4 férőhely

Idegenforgalmi adó: 0 Ft/éj
Az információk tájékoztató jellegűek, a változtatás és elírás joga fenntartva.
Pontos árak szezontól és létszámtól függően.
azonosító: 41484, EG22039168