Kiadó Vendégház · Melinda Vendégház Ordacsehi

További képek ▸

Melinda Vendégház Ordacsehi

Balatontól 3 km távolságra, M7 autópályáról könnyen megközelíthető vidéki, csendes környezetbe várjuk Kedves Vendégeinket. A szállás 6 fő kényelmes elhelyezésére alkalmas, mely létszám +2 fővel tovább bővíthető. Szálláshely ód, és közelében található.

Itt mindenki megtalálhatja a számára megfelelő balatoni programot. A szálláshely előnye, hogy városi zajtól mentes. Madárcsicsergésre lehet ébredni, kerti tóban aranyhalak úszkálnak és béka is kuruttyol, kertben tücsök ciripel. Este csillagos égbolt, és esetben csillaghullás szemlélhető.

Akiket ezek a hangok zavarnak, azok nem nálunk szeretnének pihenni. Településünkről kerékpárút vezet a Balatonhoz, így 15-20 perces biztonságos kerékpározással több kulturált is könnyen megközelíthető. Apartmanhoz tágas udvas tartozik, melyben ingyenes parkolási lehetőséget biztosítunk.

Szabadtéri sütésre és főzésre is van lehetőség. Gyerekek részére fa játszóház, tollasütő és egyéb szabadtéri játék lehetőségek. Rosszabb idő esetére társasjátékokat biztosítunk. Házi kedvenceket is szívesen fogadunk. Vendégháznál egy játékos golden rertiever kutyaköjök is (Vendégektől elkölönített udvarrészen.) lelkesen várja az ide látogató kisgyerekeket és családtagjaikat.

Foglalás min. 5 éjszakától.

Melinda Ordacsehi
Ordacsehi, Bajcsy Zsilinszky utca 10.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
elfogadóhely
Nyitvatartás: június 15. – szeptember 15.
Ingyenes
Kutya bevihető (fizetős)
2 szoba, 6 férőhely

Idegenforgalmi adó: 400 Ft/éj
Az információk tájékoztató jellegűek, a változtatás és elírás joga fenntartva.
Pontos árak szezontól és létszámtól függően.
azonosító: 63460, MA19013005