Kiadó Vendégház · Nádas Vendégház és Wellness Nemesvita

További képek ▸

Nádas Vendégház és Wellness Nemesvita

A vendégház egy több, mint 100 éves nádtetős parasztház, amely a falu legfelső utcájában helyezkedik el. A számos felújításnak és bővítésnek köszönhetően mostanra egy minden igényt kielégítő ékszerként tündököl a hegyoldalban. A vendégház egy valóságos skanzen hatását kelti a rengeteg autentikus tárggyal és eszközzel, amelyek kívül-belül díszítik a falakat és helyiségeket.

A domboldalban való fekvése ellenére könnyű a megközelítése és adott a csodálatos kilátás a vulkanikus kúpokra. A kert több szintből áll, melyek kialakítása és felszereltsége mind a vendégek kényelmét szolgálják (pihenő és napozóteraszok, hintaágy, kerti sütögető padokkal, játszótér, dézsafürdő, dézsazuhany, finn szauna).

A vendégház 2 szintes, 4 különálló szobával, 2 különálló fürdőszobával, valamint egy amerikai stílusú konyhával rendelkezik, amelyek mindent kielégítően vannak felszerelve. A következő WELLNESS SZOLGÁLTATÁSOK állnak rendelkezésre: -FA TÜZELÉSŰ DÉZSAFÜRDŐ -FINN SZAUNA -DÉZSAZUHANY -TERASZOK NAPOZÓÁGYAKKAL Maximum 8 fő fogadására alkalmas.

Nyugodt fekvése miatt kiváló családoknak és baráti társaságoknak. A Balaton autóval kb.5 perc távolságra van, valamint számos történelmi település és város is 20 percen belül elérhető. OKTÓBER HÓNAPTÓL A HÁZ KIZÁRÓLAG 4 FŐ FOGADÁSÁRA ALKALMAS (kifűthetőség miatt). Kérem, hogy foglaláskor ezt feltétlenül vegyék figyelembe.

NTAK: MA 23079936

Nádas Vendégház és Wellness
, Szenbékü utca 3.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Wellness szolgáltatások
Egy üveg bor, ingyenes szauna használat 60 perc, ingyenes lengőteke használat, ingyenes prospektus a környék látnivalóiról
4 szoba, 8 férőhely

Idegenforgalmi adó: 400 Ft/éj
Az információk tájékoztató jellegűek, a változtatás és elírás joga fenntartva.
Pontos árak szezontól és létszámtól függően.
azonosító: 63425, MA23079936