Kiadó Vendégház · Nádfedeles Házikó Pálköve

További képek ▸

Nádfedeles Házikó Pálköve

A Káli gyöngyszeme , ahol a stranddal szemben vár a 8 szobás, 25 férőhelyes Nádfedeles Házikó. Vendégházként működünk, elsősorban szállást nyújtunk, de mivel teljesen felszerelt konyhánkban és a kerti grillen finom ételeket készítünk, reggelivel, bogrács/grillvacsorával, helyben sütött pékárúval és finom borokkal készülünk vendégeink fogadására.

Természetesen más jó kis helyek is fellelhetők a környéken, de nincs jobb, mint nálunk a kertben egy jó hangulatú balatoni naplementés vacsora. A azt jelenti, hogy a Házikóban szívesen látunk Vendégeket, és jó vendéglátóként megteszünk mindet, hogy jól érezzék magukat.

A Vendégek élvezik a vendégszeretetünket, és vigyáznak a Házikóra, a kertre, a tárgyainkra, kincsecskéinkre. Vendégházunk egyszerű, de hangulatos, tisztán és rendben igyekszünk tartani. Vendégeink számíthatnak ránk, igyekszünk a kvíánságokat teljesíteni a lehetőségek határain belül.

Vendégeinktől némi honoráriumot kérünk a szállásért, ellátásért, és általában köszönettel fejezik ki, amenyibben olyan hozzáadott értéket kaptak tőlünk, amivel elégedettek voltak. Teljesen felszerelt szobákkal (fürdőszoba, konyha, tv, stb.) várjuk a megpihenni vágyókat nyaralni, vagy hosszú hétvégére, vagy akár csak egy éjszakára.

Előttünk megy a bicikli út, 10 percre van mellettünk , Salföld, , , és rengeteg hangulatos hely. Az aktív pihenés számos lehetősége is vár, kalandtúra, átúszás, Iron Man, Ultrabalaton futóverseny, a Kapolcsi fesztivál, a Sümegi várjátékok, és még sorolhatnánk.

Reggelit és bogrács egytálételt jó szívvel adunk, de a környéken a legfinomabb borok és ételek mellett múlathatjuk az időt. Ideális hely vagyunk családoknak, baráti társaságoknak, aki a csendet és nyugalmat keresi, vagy éppen a jó bulikat. Szobaárak 3.600 forinttól, egyéjszakás felár 3.000 Ft/fő.

Nádfedeles Házikó
, Kéktó utca 10.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
elfogadóhely
Nyitvatartás: április 27. – október 6.
Saját étterem
8 szoba, 28 férőhely

Idegenforgalmi adó: 550 Ft/éj
Az információk tájékoztató jellegűek, a változtatás és elírás joga fenntartva.
Pontos árak szezontól és létszámtól függően.
azonosító: 63687, EG21004934