Kiadó Vendégház · Nanica Vendégház Szabadhídvég

További képek ▸

Nanica Vendégház Szabadhídvég

Teljes ház szép kerttel. A Maison Cirmi egy 1862-ben épült rusztikus vidéki ház, melyet kis erdő, a Sió, és orgonafák vesznek körül. A ház 80 négyzetméteres, vidéki stílusban berendezve, terrakotta és fapadlóval, fehér falakkal és fagerendás mennyezettel, kortárs műalkotásokkal díszítve.

A házban 2 hálószoba, 1 beltéri fürdőszoba, 1 kültéri fürdőszoba, 1 nyitott nappali étkezővel és konyhával, tágas kert gyümölcsfákkal, kerti bútorokkal és fedett terasszal. Ingyenes Wi-Fi internet és smart TV áll rendelkezésre. A dohányzás tilos. A Maison Cirmi a Balatoni régióban, Szabadhídvégen található, egy kis karakterisztikus faluban, a Sió-csatorna partján.

Ideális helyszín a Balatoni strandok, valamint a régió számos történelmi városának könnyű eléréséhez. A Siófoki strand 15 perc alatt érhető el autóval. 10-60 perc alatt el lehet jutni olyan történelmi helyekre és városokba, mint például a szabadon látogatható grófi Festetics kastély és angolpark Dégen, Ozora és Simontornya középkori várai, Székesfehérvár, Veszprém a fesztiválváros, és még sok más érdekes történelmi és vonzó hely.

Nanica Vendégház Szabadhídvég
Szabadhídvég, Bartók Béla utca 12.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Ingyenes WiFi
Macska, kutya bevihető (fizetős)
2 szoba, 4 férőhely

Idegenforgalmi adó: Ft/éj
Az információk tájékoztató jellegűek, a változtatás és elírás joga fenntartva.
Pontos árak szezontól és létszámtól függően.
azonosító: 63628, MA19007083