kiadó nyaraló · Nemesdombi Vendégház Vászoly

Nemesdombi Vendégház Vászoly

Nemesdombi Vendégház Vászoly, önnálló ház, kerttel

Vászoly, a Balaton-felvidék kis faluja. Balatonudvari felett a tótól 4 km, Balatonfüredtől 15km, Tihanytól 10km, Eplénytől 40 km-re található. Csendes, nyugodt pihenőhely családoknak, baráti társaságoknak, gyerekcsoportoknak.

A ház újonnan épült 2010-ben a régi helyén és mintájára. Önállóan kiadó akár egy személy akár nagyobb társaság igényli. Földszintjén a nagyobb szobában kettő kétszemélyes fekhely, a kisebben kettő egyszemélyes fekhely van. A tetőtérben kis nappali, kettő dobogóágyas szoba van. Itt szobánként 5-7 vendég tud megszállni. Mindkét szinten van egy fürdőszoba. A házban a konyha teljesen felszerelt, hűtő, mikró, kávéfőző, vízforraló, kenyér pirító, gáz főzőlap, mosógép. Árnyas kert, grillezési és bográcsozási lehetőséggel, teszi otthonossá a gádoros házat.

A falu közkedvelt helyei a Forrástó a Szent Jakab forrással, Vászolyi Sajtmanufaktúra sajtüzeme, a Laci Pince Csárda, a Kuti-kerti Kisvendéglő. Nyaranta a Vászolyi Nyár programsorozat keretében a vízi színpadon és a templomban komolyzenei koncertek és előadások zajlanak. A Vászolyi Galériában júniustól szeptemberig kiállítások váltják egymást. Vászoly honlapján látható a részletes program.

Nemesdombi Vendégház Vászoly
A ház 1-4 főig 30000,-Ft/éj,
további személyek 4000,-Ft/éj
Az egy éjszakás felár +30%

A vendégház önállóan kiadó és egész évben nyitva.
Szilveszterkor minimum 3 éjszakára kiadó.

Az árak tájékoztató jellegűek, az ár változtatás joga fenntartva.
azonosító: 9867,