kiadó vendégház · Nosztalgia Vendégház Bogács

további képek

Nosztalgia Vendégház Bogács

Nosztalgia Vendégház Bogács

Mezőkövesdtől 8 km, Egertől 16 km-re található üdülőfalu. A termálfürdő mellett, a cserépi úti pincesor, bükki kirándulási lehetőségek, kilátó és a fürdőtől 300 m-re horgásztó is várja a kikapcsolódásra vágyó vendégeket.

A Nosztalgia központjában a gyógyfürdőtől 150 m-re található. A vendégházban 2 db apartman 3-6 fős és 4 db szoba 2-3 fős várja a vendégeket. Az apartmanoknak saját, a szobáknak közös felszerelt konyhájuk van. Az udvarban parkolási, bográcsozási, grillezési lehetőség van. A tornácos ház teraszán régi falusi használati eszközök is megtekinthetők.

A vendégházban ingyenes LCD tv, wifi, asztalitenisz, tollaslabda és kerékpározás biztosítja a lazítást. Külön megrendelés esetén reggelit biztosítunk. Étkezés megoldható önellátással a konyháiban vagy a közelben található 4 db étterem valamelyikében. Vacsorára a faluban készített pizza rendelhető.

A faluban 760 éves Szent Márton műemléktemplom a Bogácsi Madonna szoborral és hagyományőrző ház előzetes egyeztetéssel 49534011 is megtekinthető. A mindössze 4 km-re lévő Cserépfaluban Suba-lyuk ősemberbarlang, barlanglakások és kaptárkövek találhatóak. A szomszédos Noszvajon De La Motte kastély, alkotótelepként működő barlanglakások és a síkfőkúti-tó látogatható meg. A 8 km-re lévő Mezőkövesden a Matyó múzeum és a csúszdapark nyújt élményt a turistáknak.

Bogácsi Gyógy- és Strandfürdő 200 m
Cserépi úti pincesor 500 m
Színészliget 600 m
Pásti pincék 800 m

Nosztalgia
Bogács, Táncsics út 1.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H
Ingyenes légkondícionálás
Ingyen tűzifa (szabadtéri sütéshez, főzéshez), ingyenes kerékpárhasználat, ingyenes ping-pong használat, ingyenes számítógép használat 30 perc
6 szoba, 16 férőhely

azonosító: 29089,