kiadó vendégház · Őrség Cottage Luxury Vendégház Magyarszombatfa

további képek

Őrség Cottage Luxury Vendégház Magyarszombatfa

Őrség Cottage Luxury Vendégház Magyarszombatfa, 2 szoba 4 férőhely

Az Őrség szívében, Magyarszombatfán, egy 700 éves kis fazekasfaluban született meg az Őrség Cottage Luxury egy több, mint 100 éves autentikus pajta szomszédságában.

A Cottage 2 db franciaágyas szobával, teljesen felszerelt, modern amerikai konyhás nappalival, tusolókabinos fürdőszobával, WC-vel, terasszal rendelkezik. A nappaliban síkképernyős televízió működik bővített műsorcsomaggal. A hangulatról egy teljesen modern sparhelt gondoskodik, amelyhez tüzifa biztosított. A hideg, téli napokon a fűtés kényelmi oldalát infrapanelek biztosítják.

Áraink tartalmazzák a méret szerinti férfi és női köntösöket, törölközőket több méretben, fürdőszobában elhelyezett kozmetikumokat, melyek Vendégeink kényelmét szolgálják. Továbbá bekészített borhűtő ízlésnek megfelelő borral, esetleg pezsgővel vagy sörrel, ásványvízzel, üdítővel, nasival, többfajta tea, feltöltött kávégép és az Őrség finom kincseivel elkészített fogadótál áll Vendégeink rendelkezésére. Ha reggeliznél egy finomat és bőségeset, akkor felár ellenében reggeli kosarat biztosítunk.

Őrség Cottage Luxury
, Fő út 27.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Ingyen tűzifa (szabadtéri sütéshez, főzéshez), korlátlan teafogyasztás, korlátlan kávéfogyasztás, ajándék csokoládé, ingyenes prospektus a környék látnivalóiról
2 szoba, 4 férőhely

azonosító: 28200,