Kiadó Vendégház · Őrségi Katicás Vendégház Viszák

További képek ▸

Őrségi Katicás Vendégház Viszák

Az Őrségi Katicás Vendégház az Őrség szívében elhelyezkedő bájos kis faluban Viszákon található. Egyediségét a 2 hektáros porta adja, mely mégis a falu szerves részét képezi.

A vendégházban található egy 4+2 fős családi apartman melynek felújításának során igyekeztünk megőrizni annak falusi báját és hangulatát. A pajtából került kialakításra további 2 stúdió apartman, melyek modern, letisztult, mégis elragadó belsővel rendelkeznek.

A vendégházhoz tartozik továbbá egy 4 fős szaunaház infra és finn kombinált mely előzetes egyeztetéssel ingyenesen használható. A vendégházhoz tartozik egy parkoló, illetve a birtokon tűzrakó, szalonnasütő, és pihenő sarkok kerültek kialakításra.

A vendégházat egy gondosan kezelt ősfás park öleli körbe, melynek folytatása egy mező és egy fenyves erdő. Megközelíthetősége a Szent Jakab patakról egy fenyősorral szegélyezett magánúton történik. Tökéletes választás lehet őrségi, szlovéniai és ausztriai célpontok megközelítésére, kerékpáros és gyalogtúrák kiinduló pontjának, vagy csak a vendégház adta lehetőségeket kihasználva elbújni a világ zajától, és átadni magunkat a szívet és lelket melengető szépségű természeti környezetnek. A Katicás Vendégház egy a XX. század elején épült parasztház és pajta.

Őrségi Katicás Vendégház Viszák
Viszák, Fő út 119.

Ingyenes parkolás
SZÉP kártya elfogadóhely
Wellness szolgáltatások
Kutya bevihető (fizetős)
3 szoba, 12 férőhely

Idegenforgalmi adó: 300 Ft/éj
Az információk tájékoztató jellegűek, a változtatás és elírás joga fenntartva.
Pontos árak szezontól és létszámtól függően.
azonosító: 28103, MA20015649