kiadó vendégház · Őrségi Tulipános Vendégház Nagyrákos

további képek

Őrségi Tulipános Vendégház Nagyrákos

Őrségi Tulipános Vendégház Nagyrákos

Az Őrség titokzatos dombjai rejtik vendégházunkat, az Őrség központjától néhány kilométerre, mégis nyugodt, vadregényes környezetben. Egy túrázással, bográcsozással egybekötött tavaszi hétvége. Dombok, lankák kétkeréken. Egy tikkasztó nyármelegben enyhet adó erdőjárás a közeli erdőkben, kellemes esti borozással. A fű illatánál megpihenve, mesebeli naplemente egy közeli tóparton. Az őrségi porták ízeinek felfedezése. Egy jó forralt bor, amíg épül a hóember a kertben. Minden évszakban más-más egyedi élménnyel vár az Őrségi Tulipános .

Ami biztosítja a gondtalan kikapcsolódást: önálló ház, privát kerttel teljesen felszerelt konyha, vízforralóval, kávéfőzővel kényelmes franciaágy minőségi matraccal ingyenes wifi síkképernyős televízió a borúsabb napokra nyugágyak napernyő.

A ház egy amerikai konyhával, egy hálószobával és az abból nyíló fürdőszobával rendelkezik. A nappali-konyhában kényelmes kinyitható kanapén lehetőség van + 2 fő elszállásolására. Az Őrség nyugalmat árasztó környezete garantálja a kikapcsolódást a pihenni vágyóknak, és gazdag programot ígér a természetkedvelőknek, a túrázás iránt érdeklődőknek.

Őrségi Tulipános Nagyrákos
Nagyrákos, Belsőszer utca 31.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
elfogadóhely: OTP
Nyitvatartás: április 1. – november 15.
1 szoba, 4 férőhely

azonosító: 29088,