Kiadó Vendégház · Oszter-Ház Falusi Vendégbirtok Kékkút

További képek ▸

Oszter-Ház Falusi Vendégbirtok Kékkút

A vendégház egyetlen/fő utcáján áll. A ház és az azt körbeölelő birtok meglepő élményt nyújt azoknak, akik úgy gondolják ideérkezésük előtt, hogy ez a hely is egy lesz a sok közül. A ház teraszáról és kertjéből gyönyörű kilátás nyílik a Káli medence itt elterülő részére.

A természet közelsége könnyen elhiteti velünk, hogy van ideális hely a kikapcsolódáshoz. Hatalmas diófák, kis erdei állatok látogatása, több tucat levendula és szebbnél szebb virágok teszik a birtokot kedvessé. Kültéri építményeinkhinta, magasles, piknik hely, szabadtéri medencekerti kirándulásra invitálják a látogatót.

A ház parkjával hívogató, aki pedig betér, az gondoskodást érezhet a ház minden szegletében. A vendégház 2012. évben épült a falusi turizmus jegyében. A vendégház SZÉP kártya elfogadóhely, üzemel. A szálláshely a FATOSZ védjegyével rendelkezik. A szálláshely község központjában található.

A kis község ásványvízével vált világhírűvé, melyet az ország minden részébe és külföldre is szállítanak. A falu a Káli medence települései között igen kedvelt helynek számít, hiszen egységes faluképe, macskalépcsős tetős házai a Balaton-felvidéki építészeti stílus jegyeit hordozzák magukon.

Oszter-Ház Falusi Vendégbirtok
Kékkút, Fő utca 22.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
Ingyen tűzifa (szabadtéri sütéshez, főzéshez), ingyenes szauna használat, ingyenes ping-pong használat
5 szoba, 13 férőhely

Idegenforgalmi adó: 150 Ft/éj
Az információk tájékoztató jellegűek, a változtatás és elírás joga fenntartva.
Pontos árak szezontól és létszámtól függően.
azonosító: 62852, MA19004482