Kiadó Vendégház · Oszter Udvarház Kékkút

További képek ▸

Oszter Udvarház Kékkút

Az Oszter Udvarház Falusi Rezidencia a Káli medence egyik legszebb településének központjában, Kékkúton áll. sokak számára kalciumban gazdag ásványvízéről ismert, de nem kerülheti el az idelátogató figyelmét az épületek helyi stílusjegyeit hordozó kinézete, valamint a település rendezettsége.

A vendégház 2021-ben kezdte meg a működését. Az új épület korszerű technológiával lehetővé teszi az egész éves működést. Az épület és berendezésének hangulata, a házat körbevevő falusi idill igazi élményt nyújt a pihenni vágyóknak. A házhoz gondozott park, kültéri grillező, kerékpártároló és zárt parkoló is tartozik.

A környék rengeteg látnivalóval és programmal, gasztronómiai élménnyel várja az ideérkezőket, melyekről vendégeinket helyben tájékoztatjuk. Vendégházunk főépülete 3 apartmannal, mindegyik külön-külön klimatizált, saját, jól felszerelt konyhával rendelkezik és összesen 10-12 fő elhelyezésére alkalmas.

A vendégházat üzemeltető nonprofit társaság közösségi tereket is létrehozott az épületben, mely a szabadidős tevékenységeket tesz teljessé.

Oszter Udvarház
, Fő utca 9.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely
Ingyenes légkondícionálás
3 szoba, 10 férőhely

Idegenforgalmi adó: 150 Ft/éj
Az információk tájékoztató jellegűek, a változtatás és elírás joga fenntartva.
Pontos árak szezontól és létszámtól függően.
azonosító: 62730, EG21003994