Kiadó Vendégház · Part Közeli Vendégház Zamárdi

További képek ▸

Part Közeli Vendégház Zamárdi

A nyaralóház Zamárdiban egy 250 m² nagyságú, zárt füves, virágos, bokros és fás kertes telken található. A telek egy kerítéssel van bekerítve. A tulajdonos nem lakik sem a házban sem a telken. A felszereltség Önnek saját használatra áll rendelkezésre. Relaxáljon kint a hintaággyal ellátott teraszon. Maximum 1 kis állat megengedett.

Az Ön nyaralóháza 1 emeletes, 3 szobás (ebből 2 hálószoba), 36 m² nagyságú és maximum 4 főnek alkalmas. Egy klímaberendezés gondoskodik a kellemes hőmérsékletről a forró napokon. A bejárat az 18 m²-es teraszon keresztül vezet közvetlenül a nappaliba. A szobák felosztása: hálószoba van benne 1-1 kétszemélyes ágy Billerbeck Bahama Nova – professzionális matrac, TV-vel (Smart tv), széffel. Lakószoba van benne étkezősarokkal és TV-vel. Az étkezősarok 4 fő részére kínál helyet. Kijárat a 18 m² nagyságú, fedett teraszra kerti bútorokkal, 1 asztallal, 4 székkel és hintaággyal. amerikai konyha van benne mosogatógéppel, gáztűzhellyel, sütővel, szagelszívóval, hűtőszekrénnyel (mélyhűtővel), mikrohullámú sütővel, kávéfőzővel és kenyérpirítóval. fürdőszoba van benne zuhannyal, 1 mosdókagylóval, WC-vel és mosógéppel.

Továbbá az Ön nyaralóháza WLAN- internettel áll rendelkezésre. TV-, rádióadók műholdon keresztül foghatók. SAT TV (Astra 19,2 ° K), illetve Digitális földfelszíni adók. Internet: 100 Mbit/s.

Part Közeli
, Munkácsy Mihály út 5/A.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
elfogadóhely
Nyitvatartás: május 1. – október 20.
Ingyenes
Ingyenes WiFi
2 szoba, 4 férőhely

Idegenforgalmi adó: 500 Ft/éj
Az információk tájékoztató jellegűek, a változtatás és elírás joga fenntartva.
Pontos árak szezontól és létszámtól függően.
azonosító: 29341, MA20006133