Kiadó Vendégház · Postaláda Vendégház Salföld

További képek ▸

Postaláda Vendégház Salföld

Közel a Balatonhoz, messze a tumultustól, élvezd a Káli-medence nyugalmát központjában elhelyezkedő, frissen berendezett vendégházunkban.

Lazíts vendégházunk privát kerthelyiségében, fűben napozva, árnyékban pihenve és használd ki a környék lehetőségeit az év minden szakában.Privát bejárat.Biztonságos, zárt, privát kert, több, mint 250 m2.Tűzrakási lehetőség a kertben.Klíma hűtés/fűtés.Wi-Fi.Éjjeli szekrényeken USB töltők.Rálátás a falu fő utcájára.Ingyenes parkolási lehetőség a vendégház előtt vagy a vendégház saját kertjében.

Helyiségek, berendezés:Előszoba, nappali/szoba, fürdő előtér, tágas esőztetős zuhanyzó, mosdó, piszoár, WC.A fő helyiségben található a nappali és hálószoba rész, valamint a mini-konyha és az étkező rész.Nappali és háló részben 2db kényelmes kétszemélyes ágy, melyből az egyik nappal kanapévá alakítható.Kinyitható mini-konyha mikrohullámú sütővel, indukciós főzőlappal, hűtővel, mosogatóval.Étkező sarok 2db asztallal és 4db székkel.4 fő részére tányér, evőeszköz, pohár, bögre.Vízforraló, kávé/tea készítő, lábos, kenyérvágó kés és vágódeszka.Klímaberendezéssel hűthet, fűthet.Fürdőben külön villany fűtés.Tágas zuhanyzó esőztetővel.

A Káli-medence legszebb falujában, ön szállhatsz meg.

Onnan kiindulva bejárhatod a környék természeti csodáit, a Balaton-felvidéki nemzeti parkot, a Balaton északi partját, a kiváló Balaton-felvidéki borászatokat, éttermeket, termelői piacokat és sok minden mást gyalog, kerékpárral, autóval vagy lóháton.Salföldi Majorban lovaglás, kirándulás lovaskocsival, őshonos állatpark és főszezonban csikós bemutató.Kiváló éttermek a Káli-medence több településén, közülük több nyitva tart.Rövid séta fölé a Csönge-hegyi kilátóig, vagy tovább a borókáson át a dombokon.Egész napos túrák a Pálos kolostor romhoz, ahol pihenőhelyet és tűzrakási lehetőség találsz vagy azon túl a szerteágazó erdő ösvényein és turistaútjain.Balaton autóval mindössze 8 percre (3, 5km) ha a kitűnő ábrahámhegyi strandot veszed célba illetve 10 perc alatt elérhető a Pálkövei strand, vagy közel 15 perc alatt a szintén kiváló minőségű révfülöpi szigeti strandra juthatsz.Autóval pár perc a remek ábrahámhegyi strand.Szintén pár perc autóval az újonnan épült sportház, ahol helyi díjazásért igénybe vehetők a következő szolgáltatások: fallabda, squash, bowling, fitnesz, konditerem, szauna és jakuzzi.

Postaláda vendégház: Szabályzat, házirend , A vendégházban dohányozni tilos., A vendégházban nyílt láng használata (gyufa, öngyújtó, gyertya, stb.) tilos., A vendégházban kizárólag bejelentkezett vendégek tartózkodhatnak., A vendégház szolgáltatásait, eszközeit kizárólag bejelentett vendégek vehetik igénybe., A vendégházba és kertjébe háziállatot és egyéb jószágokat bevinni tilos.

Az ajtót és ablakot zárva tartva elkerülheti, hogy szúnyog, egyéb rovar, macska, stb. kerüljön a vendégházba., A vendégház elektromos berendezéseit, bútorait eredeti helyükön kell tartani.

Azokat kültérben, kertben használni vagy elszállítani, átrendezni tilos., A vendégház bútorzatát elmozdítani, átrendezni tilos (különös figyelemmel a minikonyhára, amely víz – és lefolyó bekötéssel rendelkezik) továbbá a dekorációs tárgyak nem tekinthetők használati tárgyaknak., A rendelkezésre bocsájtott törölközők, ágyneműk, takarók kizárólag a vendégházon belül használhatók kérjük azokat strandra, kertbe ne vigye., A vendégházban és a vendégház kertjében tartott személyes tárgyakért a szállásadó nem vállal felelősséget.

Bár a vendégház és a település biztonságosnak mondható, járművét mindig tartsa zárva és értékes tárgyait tartsa magánál. Amikor nem tartózkodik a vendégházban, a bejárati ajtót és ablakokat tartsa zárva., Kérjük tartsa tiszteletben a vendégház szomszédságának nyugalmát, privát szféráját.

Ezáltal ön is elvárhatja ugyanezt., A klíma légterelő lamelláit kézzel ne állítsa., A klíma berendezést letakarni, vagy arra ruhát, törölközőt akasztani tilos., A minikonyha elektromos eszközei csakis eredeti helyükről használhatók., A minikonyha első sorban vízforralásra, készételek gyors megmelegítésére szolgál.

Egyéb sütés, nagyobb főzés, nagy gőzzel vagy szaggal járó (pl. olajban, zsírban sütés és hasonlók) konyhai tevékenység nem megengedett.

Ennek oka a szoba és a minikonyha higiéniai állapotának megőrzése, a vendégház tisztaságának és szagmentességének fenntarthatósága., Az itt tartózkodása alatt vendégházban vagy berendezésében tett esetleges kárt a vendég köteles a házigazda felé azonnal jelezni és igény esetén a felmerülő kárt rendezni., Amennyiben a vendég magas áram, vízfogyasztású berendezést hoz magával, annak használata előtt köteles a házigazdával egyeztetni és elfogadni az esetleges felmerülő rezsifelárat., Óvja környezetét és a vendégház berendezését, tisztaságát, állagát., A vendégház berendezését használja rendeltetésszerűen., A vendégház padlója bő vízzel nem tisztítható.

Amennyiben folyadék ömlik a padlóra, azt kérjük, haladéktalanul törölje szárazra., A vízzel és árammal bánjon környezettudatosan., Amennyiben a vendégház tulajdonosa úgy dönt, vagy közös megállapodás alapján a foglaló előleg nem kerül bekérésre, ám a foglalás lemondás miatt meghiúsul, a tisztelt vendég a felmerülő foglaló előleget utólag, a hatályban lévő lemondási feltételek alapján köteles megfizetni.

Lemondási feltételek: 28 nappal korábban visszamondott szállásfoglalás esetén a teljes előleg visszajár. 15-27 napon belül visszamondott foglalás esetén az előleg 50%-a visszajár. 0-14 napon belül visszamondott foglalás esetén az előleg nem kerül visszautalásra. Az utazás megszakítása, vagy létszámcsökkenés esetén a foglaláskor egyeztetett és érkezéskor kifizetett teljes szállásdíjból visszatérítés nem jár.

Előleg visszatérítés esetén a teljes előleg összegének 10%-át kezelési költségként levonjuk a. Amennyiben a vendégház az utazás megkezdése előtt bármely okból fogadóképtelenné válik, illetve a vendég által el nem fogadott változás áll fenn a vállalt szolgáltatások tekintetében, úgy a teljes előleg visszajár.

Postaláda Vendégház Salföld
Salföld, Kossuth utca 35.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Ingyenes légkondícionálás
1 szoba, 4 férőhely

Idegenforgalmi adó: 400 Ft/éj
Az információk tájékoztató jellegűek, a változtatás és elírás joga fenntartva.
Pontos árak szezontól és létszámtól függően.
azonosító: 62904, MA22034625