kiadó vendégház · Rebeka Vendégház Erdőhorváti

további képek

Rebeka Vendégház Erdőhorváti

Rebeka Vendégház Erdőhorváti

A Rebeka Zemplén egyik legszebb falujában, Erdőhorvátiban kényelmes apartmanokkal várja vendégeit. Mind a 4 apartman saját konyhával és fürdőszobával rendelkezik. A foglaltságtól függően 8-13 fő estén a teljes lefoglalható. A vendégházat erdők és hegyek sokasága veszi körül, csodálatos klímával és tiszta hegyi levegővel. A ház előtt csörgedezik a patak, a kertből gyalogtúra tehető a Viski hegyére, ahonnan csodálatos a kilátás. A környék gazdag természeti adottságokban: különleges ásványok, vadak gombák. A közeli pincékben megkóstolhatók a Tokaji hegyvidék legfinomabb borai.

A Vendégházban 4 különbejáratú apartman található. A férőhelyek száma 13. A konyhák felszerelése: gáztűzhely, mosogató, teafőző, kávéfőző, étkészlet, evőeszköz, főzőedények, mikrohullámú sütő, hűtőszekrény kenyérpirító, vízforraló. Az apartmanokban műholdas Tv külön-külön beltéri egységgel.

Az udvarban parkolási, sátorozási lehetőség, kiépített tűzrakó hely szalonnasü, bográcsozás, grillsütő. A gyerekeknek hinta, csúszda, asztalitenisz, 2 db libikóka A kisbabával érkezőkre is gondoltunk: babafürdető kádat, rácsos kiságyat, bili, babahintát, játékokat, baba etetőkészletet és játszóteret biztosítunk A vendégek köszöntése szatmári kisüsti pálinkával. Háziállatot nem tudunk fogadni.

Rebeka
, Kassai utca 162

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI

Nyitvatartás: március 1. – november 30.
4 szoba, 13 férőhely

azonosító: 29096, MA20008556