Kiadó Vendégház · Relax Vendégház Szeliditópart

További képek ▸

Relax Vendégház Szeliditópart

Az első házunk a Relax , a IV. utcában. Közel 40 m2 hasznos alapterületen egy apartman az egész. Rutinos lakberendező által megálmodott minimalista, industrial stílusban felújítva 2018-ban.

A tópart 200 méter, szabadstrand 250 méter, a fizetős strand bejárata, üzlet, étterem kb. 400 méter távolságra vannak. A házban két kis hálószoba, elképesztően kényelmes új franciaággyal, 20 cm vastag memóriahabos, aloe vera-s matracokkal. Egy végig napozott és strandolt igazán fárasztó nap után élmény ledőlni a hűvös ágyneműbe a plafon-ventilátor alá és egy jót aludni.

A nappaliban ággyá nyitható kanapé hívogat pihenni. Ha inkább ennél, vagy tévéznél, mellette ott az étkező, a falon duruzsol a klíma. A konyha és a fürdő is teljesen új, a dupla tartályos vízmelegítő, hűtő, mikró, kerámia főzőlap, üvegfalú zuhany szolgálja vendégeink kényelmét.

A kertben, a ház mögött eldugott nagy kövezett teraszon pihenhetsz, grillezhetsz, vagy mellette a fűbe heveredve bámulhatod az eget, miközben magadban megfogadod, hogy ide jövőre is visszatérsz.

Relax Szeliditópart
Szeliditópart, IV. utca 42.

Ingyenes parkolás
elfogadóhely
Nyitvatartás: május 18. – október 2.
Ingyenes
2 szoba, 5 férőhely

Idegenforgalmi adó: 300 Ft/éj
Az információk tájékoztató jellegűek, a változtatás és elírás joga fenntartva.
Pontos árak szezontól és létszámtól függően.
azonosító: 28776, EG19005292