Kiadó Vendégház · Rezi-dencia Gyógynövényfalu Rezi

További képek ▸

Rezi-dencia Gyógynövényfalu Rezi

NTAK REIGISZTRÁCIÓS SZÁM. : EG20000449 A -dencia gyógynövényfalu községben található, a domtetejéről indul és nyújtózik el a hosszan a domboldalon. A panorámája mesés hiszen a dombról egy csodaszép völgyre tekinthetünk. Távol a nagy világ zajától… a Balaton felvidék nyugati részén fekszik, amely régió Magyarország egyik legszebb és legváltozatosabb része.

Felsorolunk néhány kihagyhatatlan látnivalót és aktív kikapcsolódást kínáló helyet a teljesség igénye nélkül: Rezi vár és a rezi pincék isteni olaszrizlingje. Hévíz maga a város és hévízi termálgyógy tó. Keszthely Helikon Festetics Kastélymúzeum, a keszthelyi Balaton part, kikötő és strand, vitorlázás a keszthelyi kikötőből.

Gyenesdiás játékstrand, Vonyarcvashegy strand. Balatongyörök Batsányi kilátó és persze a balatoni srtand. Zalaszántói Sztúpa békesség és boldogság. A zalaszántói Mézeskalács Múzeum. Szigliget és a szigligeti vár. Badacsony és vidéke természeti csodái és természetesen a híres badacsonyi borok.

Tanú hegyek. És még megannyi csoda… Ahová kisbuszos kirándulásokat szervezünk mert mi nem csak szállást kínálunk, élményt adunk.

Rezi-dencia Gyógynövényfalu Rezi
Rezi, Rezi Szőlőhegy hrsz 2908.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
Macska, kutya bevihető (fizetős)
5 faház, 16 férőhely

Idegenforgalmi adó: Ft/éj
Az információk tájékoztató jellegűek, a változtatás és elírás joga fenntartva.
Pontos árak szezontól és létszámtól függően.
azonosító: 63060, MA22032461