kiadó nyaraló · Rózsika Villa Lenti

Rózsika Villa Lenti

Lentiben nyaraló kiadó az erdötől 100m-re a Termálfürdőtől 5 percre

Apartmanházunk Lenti üdülőövezetében egy csendes kis utcában az erdőtől 100 méterre a Lenti Termálfürdő és Szent György Energiaparktól 5 perc gyalog útra található. Lentifurdo. hu A házhoz nagy bekerített, sövénnyel körbe vett udvar tartozik, ahol lehet napozni, játszani, labdázni, tollasozni, szalonnát sütni, bográcsozni, stb.

A városkában számtalan bolt, bevásárlóközpont, vendéglő, étterem, presszó, cukrázda, fagyizó várja az ide látogatókat. A csendes kis városkát körbbe övező patakok, rétek, erdők és halban gazdag tavak várják kedves vendégeinket. A fürdőtől induló erdei kisvasút várja a vendégeket. A kisvasút szezonálisan menetrendszerűen közlekedik, mintegy 25 km-en át, egészen Kistolmácsig.

A közeli Szlovénia 10 perc autóútra van. Észak felé indulva hamar elérhető az Őrség, mely országunk egyik gyöngyszeme. Kirándulások, gombászás, horgászás, kerékpározás, stb. Ha ilyen nyugodt, zavartalan kikapcsolódásra vágyik, keressen meg bennünket, örömmel segítünk mindenben. És ha esetleg mégsem találná meg Apartmanunkba amire vágyik, kérjük nézze meg vendégházunkat, is amit szintén ezen az oldalon meg talál Kerkavendégház néven.

Rózsika Villa Lenti
Apartman
1-2 főnek 15 000,-Ft/éj
3 főnek: 18 000,-Ft/éj
4 főnek: 20 000,-Ft/éj
5 főnek: 25 000,-Ft/éj
6 főnek: 30 000,-Ft/éj
Min. 3 éjre foglalható.

Az árak tájékoztató jellegűek, az ár változtatás joga fenntartva.
azonosító: 27728,