Kiadó Vendégház · Ruzsa Vendégház Zalahaláp

További képek ▸

Ruzsa Vendégház Zalahaláp

A Ruzsa hegy lábánál helyezkedik el, kiváló panorámával a környező Tanúhegyekre (, Szent György-hegy, Csobánc, Tóti-hegyek… ), számos kirándulási lehetőseggel, a halápi-hegyen új lehetőség nyílott, tanösvény látogatására, valamint 5km-re fekszik a közeli kisvárostól, Tapolca központjától, ahol számos szórakozási, kirándulási lehetőség várja a vendégeket. (tapolcai Tavasbarlang, Malomtópart, strandolási lehetőség) Zalahaláptól 15km-re található a , ahol egész nyáron számos program, strandolás és kirándulás várja az idelátogatókat.

A alsó szintjén található egyj jól felszerelt konyha, étkező, zárható szoba, és tusoló wc-vel. A tetőtérbe egy nagy szoba található, 3 fő részére alvási lehetőséggel. Innen kiváló kilátás a környező hegyekre. Az udvaron sü-főzési lehetőségek, és egy fedett kiülő-asztallal, székekkel várja a vendégeket.

Saját parkolási lehetőség 2 gépkocsi részére. Vendégházunk hőszigetelt, gázfűtéses, légkondicionált, korlátlan wifi-használattal rendelkezik. Udvari kikapcsolódási lehetőség hinta ágy, napozó ágy, trambulin, hinta, homokozó, pancsoló és baba járóka. Egész évben várjuk kedves vendégeinket a ház finom borával.

Ruzsa
, Helyrajzi szám hrsz 689/7.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Ingyenes
2 szoba, 5 férőhely

Idegenforgalmi adó: 400 Ft/éj
Az információk tájékoztató jellegűek, a változtatás és elírás joga fenntartva.
Pontos árak szezontól és létszámtól függően.
azonosító: 62888, EG19008995