Kiadó Vendégház · Servus IV Vendégház Lengyeltóti

További képek ▸

Servus IV Vendégház Lengyeltóti

Pogányvölgy természeti csodáinak ölelésében, három, stílusosan berendezett szobával várjuk a pihenésre váró vendégeinket. Szálláson kívül félpanziós ellátást kínálunk, transzfert a programhelyekre és kedvezményes belépőket a környékbeli látnivalókhoz. Stílusos belső tér Ha eszedbe jut időnként, hogy egy kis szünetet kellene tartani, gyere el hozzánk.

Vendégházunkban a környezet és a stílus egymással harmóniában garantálják a nyugodt környezetet a kikapcsolódáshoz. Aktív pihenés Azok számára akik aktívan szeretnék tölteni szabadnapjaikat, Lengyeltóti számos lehetőséget kínál. A Csalogány Uszoda várja azokat akik úszással szeretnék levezetni mozgásigényüket.

A dombokkal ölelt környéket kerákpárral felfedezni nagyon egyszerű a vendégházunkban bérelhető kerékpárokkal. A , Csiszta-Puszta, és akár Somogyvár is elérhető kiépített kerékpárúton vagy alacsony forgalmú közúton. Gyógyfürdő A szállástól alig 10km-re található a csisztapusztai gyógyfürdő, ami híres gyógyhatású thermálvizéről.

A világ több pontjáról visszajárnak vendégek, hogy mozgásszervi és reumatikus betegségeiket, nőgyógyászati, bél és gyomorpanaszaikat kezeljék.

Servus IV Lengyeltóti
Lengyeltóti, Zrínyi Miklós utca 4.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
2 szoba, 6 férőhely

Idegenforgalmi adó: 150 Ft/éj
Az információk tájékoztató jellegűek, a változtatás és elírás joga fenntartva.
Pontos árak szezontól és létszámtól függően.
azonosító: 63672, EG19004455