Kiadó Vendégház · Stefánia Vendégház Békésszentandrás

További képek ▸

Stefánia Vendégház Békésszentandrás

Vendégházunk Békésszentandráson található, közvetlenül a Körös Kákafoki holtágánál. A szabad vízpart mindössze pár lépésre van a háztól, ahol kiváló horgászhelyek és csónakház várja a vendégeket. Ha inkább a strandolásra vágynak, akkor egy rövid sétával elérhető a lassan mélyülő fövenystrand.

Az udvarban egy 5 méter átmérőjű medence található, amely kellemesen felmelegszik a nyári hónapokban. A napozó ágyakon pihenhetnek a vendégek, míg a gyerekek az udvaron található mászókán, homokozóban és csúszdán szórakozhatnak. Hűvösebb időben pedig a jakuzziban lehet felmelegedni és pihenni.

A 3 hálószobás és két fürdőszobás házban egyszerre 6 vendéget tudunk fogadni. A jól felszerelt konyha az étkezővel egy légtérben van. A bográcsozási, szalonna sütési és grillezési lehetőség adott, valamint korlátozott mennyiségben tűzifát is biztosítunk.

A zárt udvarban 2 autó parkolására van lehetőség. Gyalog könnyen elérhetőek a boltok, vendéglők és a sörfőzde. A Szarvasra vezető kerékpárút is közel van. Várjuk a pihenni vágyó vendégeket!

Stefánia Vendégház
, Stefánia sor 10.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely
Nyitvatartás: április 1. – november 3.
Wellness szolgáltatások
3 szoba, 6 férőhely

Idegenforgalmi adó: 500 Ft/éj
Az információk tájékoztató jellegűek, a változtatás és elírás joga fenntartva.
Pontos árak szezontól és létszámtól függően.
azonosító: 38192, MA19015162