Kiadó Vendégház · Strandház Szigliget

További képek ▸

Strandház Szigliget

Szigligeten a strandtól 400 méterre helyezkedik ez a 30m2-es aranyos ház, kézzel festett faldíszekkel, hímzésekkel és egyénileg megrendelt fabútorral.

Az egész háztömb 3 apartmanból áll, de ebből kettő nincs kiadva, csak a család használja, de a vendégeknek biztosítva van egy saját kertrész használata. A kertben lehet parkolni. A kertben nem szabad tüzet rakni és grillezni a nádtető és a gyakori tűzgyújtási tilalom miatt.

A házikó max 4 férőhelyes, nádtetős, ami rendkívül kellemes klímát teremt. 1 hálószobával rendelkezik, ahol egy 160 cm széles ágy van egy kényelmes vastag matraccal. Ezenkívül a padláson található 2 db 90 cm széles matrac, akár 2 felnőtt is kényelmesen alhat, de a padlás a belmagasságát tekintve inkább gyerekeknek ajánlott. Reggeli készítéshez alkalmas teakonyha van, de nagyobb terjedelmű főzéshez nem ajánlott, mert az 1 db elektromos főzőlappal ez hosszadalmas művelet lehet. A konyhában egy kis hűtő található, 1 db főzőlap, 1 vízforraló, tányérok, poharak, evőeszközök, 2 db lábos, 1 db serpenyő. A fürdőszoba zuhanyzóval felszerelt. Ágynemű és törülköző van. TV és internet nincs. Ez nyári lak, fű nélkül. Háziállat nem mehet a házba állatallergia miatt.

Balatoni strand 200 m
Szigligeti Strandfürdő 300 m

Strandház
, Fakavölgyi utca 4

Ingyenes parkolás
Nyitvatartás: május 25. – szeptember 15.
1 apartman, 4 férőhely

Idegenforgalmi adó: 350 Ft/éj
Az információk tájékoztató jellegűek, a változtatás és elírás joga fenntartva.
Pontos árak szezontól és létszámtól függően.
azonosító: 29117, MA20007727