Kiadó Vendégház · Suttogó Vendégház Ságvár

További képek ▸

Suttogó Vendégház Ságvár

Várunk szeretettel a romantika varázslatával átitatott környezetünkben, ahol a nyugodt kikapcsolódás és az izgalmas kalandok garantáltak. Ha a mindennapi stressz elkerülésére vágytok, nálunk megtaláljátok a tökéletes helyet. Ha a partnereddel együtt izgalmas kikapcsolódást is kerestek, ne hagyjátok ki a Párkapcsolati kalandtúrát, amelyet először és kizárólag nálunk próbálhattok ki Magyarországon.

Ez a kalandtúra megerősíti kapcsolatotokat és felejthetetlen élményekkel gazdagít benneteket. A Párkapcsolati kalandtúra részleteit a szállás saját oldalán találjátok. Foglaljatok most, és lépjetek be egy olyan világba, ahol a pihenés és az izgalmak új dimenziókat nyitnak meg a kapcsolatotokban.

Szolgáltatások:, A szobában kávé és tea bekészítés van., A szálláshelyen privát terasz, légkondicionálás és pipere holmik is találhatók., A fürdőszobában törülközők és a konyhában felszerelt konyha áll rendelkezésre. , Hajszárító és sütögető is elérhető a vendégek számára, és a Balaton is csak 10 percre található.

Magyarul és angolul is fordulhattok hozzánk. Érkezés/távozás: Az érkezés napján 15.00-19.00 óra között lehet elfoglalni a Suttogót. A távozási napon 10.00 óráig kell elhagyni a szállást, hogy a következő érkező vendégek részére is biztosítani tudjuk a megfelelően előkészített szállást.

Korábbi érkezés/távozás – Early Check-In/Out feláras szolgáltatás. Kérjük ez esetben vedd fel velünk a kapcsolatot. Várunk Benneteket sok szeretettel.

Suttogó Vendégház
, Szőlőhegy szőlő 18.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Ingyenes légkondícionálás
1 szoba, 2 férőhely

Idegenforgalmi adó: 400 Ft/éj
Az információk tájékoztató jellegűek, a változtatás és elírás joga fenntartva.
Pontos árak szezontól és létszámtól függően.
azonosító: 63546, MA23076640