Kiadó Vendégház · Százéves Romantika Vendégház Szarvas

További képek ▸

Százéves Romantika Vendégház Szarvas

A belvárosában, pár perc sétára a város központjától található, és teljes kikapcsolódást nyújt zárt, nyugodt belső udvarával, ahol pihenni, sütögetni, vagy akár napozni is lehet zavartalanul. A kát szoba akár 6 fő számára is kényelmes szállást ad, a felszerelt konyha és étkező, valamint a fedett terasz teljes kiszolgálást nyújt a vendégeknek.

A ház a századeleji stílusával és bútorozottságának jellegével különleges romantikus pihenést tartogat, a nyár közepén is hűvös szobáival, belső árnyas udvarával segít a zajos és forró külvilág elől kicsit félrevonulni. A muzeális korú épület eredeti küllemét megőrizve lett a mai kor elvárásainak megfelelően összkomfortosítva, így felújított állapotban várja vendégeit. (előszoba, 2 szoba, ebédlő, felszerelt konyha, spájz, fürdőszoba, külön WC).

A ősztől-tavaszig fűtött, ezen időszakban a szállásdíjon felül plusz fűtési költség fizetendő a használattal arányosan. A fűtési időszakban legalább 1 nappal korábbi foglalást tudunk csak elfogadni a felfűtöttségének biztosítása érdekében. Az udvari fedett és kerti bútorokkal berendezett terasz dohányzásra alkalmas hellyel, a díszkert szabad tűzhellyel (szalonnasü, grillezés, bográcsozás), nyújt a külvilágtól kellemesen szeparált, zárt pihenést, ahová gépkocsival is be lehet állni (akár többel is).

A hat személy pihenésére vadonatúj fekvőhely és ágynemű biztosított. A vendégház konyhája sütő, főző, hűtő berendezésekkel felszerelt (gáztűzhely, mikrósütő, kenyérpirító, vízforraló), az ebédlő helyiség étkező és tálaló eszközökkel ellátott.

A vendégház kábel televízióval, internet szolgáltatással (wifi) ellátott. A szállás vendégeinek kényelmét szolgálja az udvarra néző pihenő terasz és grillezésre, bográcsozásra és sütésre alkalmas tűzhely. Gépkocsi parkolása, kerékpárok tárolása az udvarban biztosított, illetve a ház előtti parkolóhelyek is díjmentesen használhatóak.

Szarvasi Gyógyfürdő 300 m
Mittrovszky-kastély 300 m
Szarvasi Vízi Színház 700 m
Szarvasi Városi Strand 700 m

Százéves Romantika Vendégház
, Kossuth Lajos utca 16.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Welcome drink (üdítő, asványvíz, …), egy üveg bor, ajándék csokoládé
2 szoba, 6 férőhely

Idegenforgalmi adó: 400 Ft/éj
Az információk tájékoztató jellegűek, a változtatás és elírás joga fenntartva.
Pontos árak szezontól és létszámtól függően.
azonosító: 27861,