Kiadó Vendégház · Szilva és Dió Présház Szent György-hegy Raposka

További képek ▸

Szilva és Dió Présház Szent György-hegy Raposka

Szilva és Dió Présház Szent György-hegyRaposka, Szent Antal-kápolna Önálló ház a szőlőhegyen egy lankás, gyümölcsfákkal teli kertben, ami csak a Tiéd. Két szinten két elszeparált, légkondicionált szoba, mindkettőben franciaággyal. A teraszokról csodálhatod a Tapolcai-medencét, a Veszprémi-hegységet és a Balatont.

Itt még megtalálod a tanúhegyek érintetlen romantikáját a picike borospincékkel, vadvirágos kertekkel a bazaltorgonák alatt. A Szent György-hegy a kápolnák hegye, összesen hét szakrális kirándulóhelyet találsz a közelünkben. A legkedvesebb nekünk a Szent Antal-kápolna, mely a bejáratunktól 5 lépésre található.

A bolygók együttállasa azt mutatja, élményekre és pihenésre van szükséged. Ha pihennél: Nyaralj testi-lelki-érzelmi feltöltődéssel. Bambulós naplementék, csillagszámlálás, függőágyban mélázás. A füge és a cseresznyefa árnyékában kóstolgatod a hegy borait, szürcsölöd a limonádét… Szent György – hegyen a legszebb naplementék oldalán, Raposkán az eldugott falusi hegyoldalon, ahol megáll az idő.

Ha aktív élményekre vágysz: Túrázza bejárattól egy szöcskeugrásnyira találod az országos Kék-túra útvonalat, siklóernyőzz a Csobáncon, lovagolj a Tapolcai-medencében, bringázz a környéken, strandolj Szigligeten. A szomszéd faluban 18 borászatot találsz, isteni ízekre lelhetsz a hegy és a közeli falvak éttermeiben.

Szerezd be a helyi termelők finomságaitsajtok, péksütemények, szombatvasárnapi termelői piac a közelben Hegymagason. Jólnevelt, KISTESTŰ háziebet is szívesen látunkfoglalásonként egyet. A ház maximum 4 fő felnőttnek kényelmes. Gépesített konyha, mosógép, vezetékes víz, TV, könyvek, társasjátékok, kerti bútor, nyugágy, függőágy a kertben, bográcsozási lehetőség, korlátlan kávé, tea fogyasztás.

Szilva és Dió Présház Szent György-hegy Raposka
Raposka, Szőlőhegy hrsz 446.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Ingyenes légkondícionálás
Kutya bevihető (fizetős)
2 szoba, 4 férőhely

Idegenforgalmi adó: 550 Ft/éj
Az információk tájékoztató jellegűek, a változtatás és elírás joga fenntartva.
Pontos árak szezontól és létszámtól függően.
azonosító: 63083, EG23058495