Kiadó Vendégház · Szitakötő Vendégház Szántód

További képek ▸

Szitakötő Vendégház Szántód

Sok évvel ezelőtt mindig nagy baráti társasággal jártunk nyaralni és amikor a gyerekeink megszülettek, rájöttünk, hogy ezen nem kell változtatnunk. sőt. Sokkal szórakoztatóbb egy nyaralás, amikor a gyerekek többnyire együtt játszanak és így a felnőttek is pihenhetnek néha. Bár a mi gyerekeink már nagyok, de a közös nyaralásokat még mindig nagyon várjuk mindannyian.

Ezt a tapasztalatot tartottuk szem előtt, amikor két, már régen üresen álló, épületből kialakítottuk vendégházunkat és határán. tényleg pontosan ott, mert az egyik kapunk Szántódra, a másik Földvárra nyílik. A ház egy hatalmas platán-sor alatt van, így mindig találtok árnyékot, ha már elég a kánikulából.

A házakban három szülői háló van, (ahol kettőben a franciaágy mellett elfér még egy babaágy is, ha kell) és egy öt-hat férőhelyes, emeletes-ágyas gyerekszoba, ami tökéletes a bandázáshoz. A szobákhoz három fürdő tartozik, hogy ne kelljen sorban állni, illetve mindkét házban van konyha. A konyhák teljesen felszereltek és ágyneműt, törülközőt sem kell hoznotok. A kert hatalmas, lehet itt focizni, tollasozni, fára mászni, bográcsozni, grillezni és vannak függőágyaink, napágyaink is.

A két ház között van egy nagy fedett terasz és egy minden évszakban működő hétszemélyes . A környék gyönyörű, hiszen az egyik legszebb balatoni város. Bringával könnyen bejárható a környék és az északi part is elérhető, mert tíz percre van a szántódi rév. Pár száz méterre van két bringa kölcsönző, tudunk segíteni, abban is, ha vitorlázni szeretnétek.

Egy km-en belül több szabad és fizetős strandot is találtok Szántódon és Földváron egyaránt és ami jó hír, hogy itt a szabad-strandok is szépek, igényesek. A Szitakötő Vendégházat egyszerre csak egy csoportnak adjuk ki, mert nem célunk, hogy a nyaralás alatt fejlődjön a kompromisszum-készségetek. A két ház nagyon közel van egymáshoz, így két külön csapat véleményünk szerint zavarná egymást. Ne a nyaralás alatt derüljön ki, hogy igazunk volt.

, -) Mi sem leszünk ott, amíg nyaraltok, de ha szükség van ránk elértek. Főszezonban egy hét (hat éjszaka) a minimum foglalható időszak. Főszezonon kívül a minimum három éjszaka. Lemondások esetén előfordulhat, hogy felszabadul akár három napra is a Szitakötő főszezonban, ilyenkor aki kapja marja fogadunk hat éjszakánál kevesebb időre is vendégeket, a következő foglalt időpontig. A tíz-tizennégy fő befogadásra alkalmas, a minimum létszám nyolc fő.

Természetesen lehettek kevesebben a vendégházban, de az árat abban az esetben is nyolc főre számlázzuk majd. A jelenlegi járványügyi rendelkezéseknek megfelelően IFA-t még senkinek nem kell fizetnie, viszont a védettségi kártya a rendelet értelmében sajnos kötelező. : A használata ingyenes, de a ti felelősségetek, hogy abban az állapotban kapjuk vissza, ahogy átadtuk.

Amennyiben bármi olyan anyag belekerült, aminek nincs ott helye, akkor plusz költséget fogunk felszámolni a fertőtlenítésre és a vízcserére. A jakuzzi-hoz találtok szép műanyag poharakat a konyhában, mert az üvegpoharak használata tilos és nagyon veszélyes is. Senki nem szeret üvegszilánkban üldögélni 🙂 Használat előtt zuhanyozzatok, viszont ne legyen rajtatok testápoló vagy naptej, mert két nap múlva mindez ott úszkál majd a víz tetején és nem lesz kedvetek belemenni. Fontos.

Amint azt olvashattátok, mi leginkább a család-baráti nyaraltatásra rendezkedtünk be, így NEM fogadunk legénybúcsús, leánybúcsús és egy-két éjszakás születésnapi bulikat sem.

Szitakötő
Ősz utca 7.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
4 szoba, 10 férőhely

Idegenforgalmi adó: 440 Ft/éj
Az információk tájékoztató jellegűek, a változtatás és elírás joga fenntartva.
Pontos árak szezontól és létszámtól függően.
azonosító: 32572, MA21003252