Kiadó Vendégház · Szőlőhegyi Nyaraló Rezi

További képek ▸

Szőlőhegyi Nyaraló Rezi

– egy kis, nyugalmat árasztó falucska megyében, szölöhegyek, és Héviz között. egy gondosan ápolt stranddal a partján, mig a Hévizi thermal tó a gyógykezelések mellett speciális fürdöélményt nyujt a vendégeinek. Mindkét város 10-10 perc alatt elérhetö autóval Reziböl.

További thermál és élményfürdök vannak közvetlen közelében. A nyaraló szölöhegyén, kiszakitva a városi “hangyabolyból“ vár a nyugalmat, pihenést keresökre. Itt a levegö is egészséget áraszt. Mindezek mellett gyorsan elérhetöek az emberi közösségek“.

A nyaraló kertjében felállitott pool gyors lehülést nyujt és az árnyékos teraszon, hütött italok mellett lehet álmodozni. 5 személy részére alkalmasnappali ülögarniturával ami dupla ágyra varázsolható földszinten (ablakokon zsaluzi)2szer kétágyas szoba az emeleten (ablakokon zsaluzi)amerikai konyha a földszinten (minden felszereléssel ami egy konyhában elvárható)fürdöszoba káddal/WC a földszintenWC, mosdókagylóval és mosógéppel az emeleten A berendezés magyaros, sok fa és kerámia diszitésekkel

Szőlőhegyi Nyaraló Rezi
Rezi, Nagycomai út 2636.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: május 1. – szeptember 30.
szolgáltatások
Macska, kutya bevihető (fizetős)
3 szoba, 5 férőhely

Idegenforgalmi adó: Ft/éj
Az információk tájékoztató jellegűek, a változtatás és elírás joga fenntartva.
Pontos árak szezontól és létszámtól függően.
azonosító: 63332, MA22036159