kiadó vendégház · Tamáska Vendégház Békésszentandrás

Tamáska Vendégház Békésszentandrás

Medencés, jakuzzis, klímás nyaraló kiadó a Körös-partján

Békésszentandrás a dél-alföldi Körös-holtágak mentén fekvő települések egyik gyöngyszeme, valóságos horgászparadicsom. Vendégházunk ebben a gyönyörű környezetben a Holt-Körös partján található. Nagy udvarral ellátott, ahol a gyerekek nyugodtan játszhatnak, az udvar másik részén szalonnasütő található. Bogrács +állvány szalonnasütő nyársak és grillező várja, főzéshez-sütéshez kedvet érző vendégeinket.

Az udvaron műfüvön sátorozási és egyéb szabadidős tevékenység mellett egy 35 ös hát-nyakmasszázzsal felszerelt bárszékes medence, és nyitott szaletli alatt egy 6 személyes fényterápiás jakuzzi is helyet talált.

A Tamáska nyaraló közvetlen vízparti, 10 személyes, 3 szobás klímás jakuzzis medencés nyaraló, minden szobában műholdas tv. Két fürdőszobája zuhanykabinnal mosdóval és WC-vel egyben ellátott, 10 személyre felszerelt konyhája van az épületben, de hatalmas fedett terasza alatt kültéri konyhát is kialakítottunk, kényelmes teraszbútorokkal. Két saját mólóval rendelkezik a parti rész, amely gyerekbiztonságból lezárható. A foglalt időszak alatt kenu csónak és vízibicikli rendelkezésre állnak. A Tamáska nyaraló egész évben várja kedves vendégeinket.

Tamáska Vendégház Békésszentandrás
A nyaraló 6 főig:
elő és utószezonban: 45 000,-Ft/éj,
főszezonban: 60 000,-Ft/éj,
csúcsszezonban: 65 000,-Ft/éj,
6 fő felett +3000,-Ft/fő/éj.
elő és utószezonban minimum 3 éjszaka foglalható 2 éjszakánál 2, 5 szeres áron adom ki.
Fő és csúcsszezonban csak teljes hétre kiadó vasárnapi meleg-váltással.
Ünnepek kiemelt áron kiadók.
Fűtési költsége téli időszakban 3000,-Ft/nap.
Háziállat 3000,-Ft/nap/db.

Az árak tájékoztató jellegűek, az ár változtatás joga fenntartva.
azonosító: 29273, EG19022558