Kiadó Vendégház · Tisza-Tó Lepkés Vendégház Poroszló

További képek ▸

Tisza-Tó Lepkés Vendégház Poroszló

Amennyiben megfelelő szállást keres a Tisza-tó környékén pihenéséhez, nyaralásához, Ön a legjobb helyen jár. Poroszlón, a kikötőtől és a kiépített szabad strandtól alig 150 m-re fekvő vendégházaink várják Önöket.

Nagy 3 alvóhelyiség található, ahol összesen 8 személy tud aludni. Teljesen felszerelt konyha, étkező. Zuhanyzós fürdőszoba, WC. Fedett terasz.

Kis 1 szoba található, két összetolható szimpla ágy és egy fotelágy áll a vendégek rendelkezésére. Teljesen felszerelt konyha. Zuhanyzós fürdőszoba. Kis ház vendégei részére külön álló fedett kerti kiülő.

A nagy zárt udvaron kocsi beállás lehetséges. A zárt udvaron kiépített kerti grillező áll vendégeink rendelkezésére (nyársak, bogrács). A vendégházakat a vendégek önállóan használhatják, a tulajdonosok nem laknak az ingatlanban. Kültéri finn hordó.

Szálláshelyeink a vízparttól 4-5 perces, kényelmes sétával elérhetőek. A közelben játszótér, orvosi rendelő, postahivatal, bankautomata, gyógyszertár, ABC, húsbolt és pékség, horgászbolt és több kitűnő étterem is található.

Tisza-Tó Lepkés
, Kossuth út 14.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
elfogadóhely
szolgáltatások
4 szoba, 11 férőhely

Idegenforgalmi adó: 400 Ft/éj
Az információk tájékoztató jellegűek, a változtatás és elírás joga fenntartva.
Pontos árak szezontól és létszámtól függően.
azonosító: 29997, EG19003897