kiadó vendégház · Tisza-Tó Lepkés Vendégház Poroszló

további képek

Tisza-Tó Lepkés Vendégház Poroszló

Tisza-Tó Lepkés Vendégház Poroszló

Amennyiben megfelelő szállást keres a környékén pihenéséhez, nyaralásához, Ön a legjobb helyen jár. Poroszlón, a kikötőtől és a kiépített szabad strandtól alig 150 m-re fekvő vendégházaink várják Önöket.

Nagy 3 alvóhelyiség található, ahol összesen 8 személy tud aludni. Teljesen felszerelt konyha, étkező. Zuhanyzós fürdőszoba, WC. Fedett terasz.

Kis 1 szoba található, két összetolható szimpla ágy és egy fotelágy áll a vendégek rendelkezésére. Teljesen felszerelt konyha. Zuhanyzós fürdőszoba. Kis ház vendégei részére külön álló fedett kerti kiülő.

A nagy zárt udvaron kocsi beállás lehetséges. A zárt udvaron kiépített kerti grillező áll vendégeink rendelkezésére (nyársak, bogrács). A vendégházakat a vendégek önállóan használhatják, a tulajdonosok nem laknak az ingatlanban. Kültéri finn hordó.

Szálláshelyeink a vízparttól 4-5 perces, kényelmes sétával elérhetőek. A közelben játszótér, orvosi rendelő, postahivatal, bankautomata, gyógyszertár, ABC, húsbolt és pékség, horgászbolt és több kitűnő étterem is található.

Lepkés
, Kossuth út 14.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI

szolgáltatások
4 szoba, 11 férőhely

azonosító: 29997, EG19003897