Kiadó Vendégház · Tiszta Forrás Ház Pécsely

További képek ▸

Tiszta Forrás Ház Pécsely

Egy többszáz éves házikóba invitálunk téged izgatottan, ahol lehet beszélgetni, tűnődni, önmagaddal ismerkedni. Ez a hely kívül esik a civilizációtól, mivel a falu határától még 2, 5 kilométert kell megtenni autóval (egy erdei köves, hepe-hupás úton, ahol csak elvétve találkozni szomszédokkal), hogy elérkeztünk a kéktúra útvonalán található Tiszta Forrás Házhoz.

A telekhatárótól 200 lépésnyire ered a forrás, melynek kristálytiszta vize keresztül folyik a telken, és erdő öleli körül. Így egész nap lehet élvezni a kellemes, sokszor nyáron is hűs klímát.

AJÁNLJUK azoknak,akiknek érték, hogy egy órán belül elérhető a vár, a forrás, a fenyves, az őstölgyes, és a csodálatos balatoni panoráma.akik szeretnek befelé figyelni, esetleg meditálni, jógázni, thai-chizni, csikungozni.akik a pihenésük során nélkülözni tudják a televíziót, a légkondicionálót, az éttermeket, és a kávézókat.akik szeretnek sok időt tölteni a természetben, kapcsolódni a fákkal, növényekkel, álatokkal.önfejlesztő köröknek, csoportoknak, akik szeretnének nyugalomban alkotni, fejlődni.

A hely NEM ALKALMAS:bulik, hangos ünnepségek rendezésére,az egy napos megpihenésrea mindennapi strand látogatásra, tekintettel arra, hogy 15 perc lejutni a faluig. Ez nem szálloda, nem panzió, és nem egy klasszikus apartman. Mi az otthonunk egy részét szeretnénk megosztani másokkal, hogy többen is élvezhessék a hely adottságait.

Az emeleten 2db három ágyas, 1db kétágyas szoba, közös nappali, ami pótágyazható (a pótágyakhoz takarót nem tudunk még adni) konyha és két fürdő található. A földszinten van egy VIP lakrész külön fürdőszobával, konyha nélkül, franciaággyal. Így 15 fő fogadására alkalmas a ház, amire csoportos kedvezményt tudunk adni.

A vendégek használhatják a kertben található:medencét (Figyelem. Nincs úgy kiépítve, mint egy luxus apartmanban, de tiszta és jó benne csobbanni)sütögetőt (bográcsot, tárcsát tudunk adni)kemencét (vas edényeket, serpenyőt tudunk adni és a sütésben is tudunk segíteni) FONTOS.

A Tiszta Forrás Házhoz vezető út nincs leaszfaltozva, nehezen járható, ennek ellenére lassan és óvatosan bármilyen autóval megközelíthető. A háznál bizonytalan a mobil térerő és csak alap WIFI van.

Tiszta Forrás Ház
, Zádor dűlő 67/15 hrsz.

Ingyenes WIFI
Wellness szolgáltatások
Macska, kutya bevihető (fizetős)
5 szoba, 15 férőhely

Idegenforgalmi adó: 550 Ft/éj
Az információk tájékoztató jellegűek, a változtatás és elírás joga fenntartva.
Pontos árak szezontól és létszámtól függően.
azonosító: 63377, MA22032119