kiadó nyaraló · Tündérlak Nyaraló Békésszentandrás

további képek

Tündérlak Nyaraló Békésszentandrás

Tündérlak Nyaraló Békésszentandrás, 1 szoba 4 férőhely

A ház 4 személy kényelmes elszállásolására alkalmas vízparti , a Siratói-Holt-Körös holtág partján, Békésszentandráson a Kenderföldi üdülősoron helyezkedik el. Csendes, nyugodt környezetben helyezkedik el, ideális választás családoknak, horgászoknak és a nyugodt pihenést kedvelőinek.

A 4 személyes nyaralóházban felszerelt konyha, egy tusolóval és wc-vel felszerelt fürdőszoba és egy hálószoba áll vendégeink rendelkezésére.. A földszinten található továbbá a WC-vel, tusolókabinnal felszerelt fürdőszoba is. A hálószobában egy kétszemélyes nagyméretű franciaágy és egy kihúzható szintén kétszemélyes kanapéágy áll rendelkezésre. Ágynemű biztosított, a csapvíz emberi fogyasztásra nem alkalmas.

A három oldalról zárt, vízpart felől átjárható üdülő kertjében kerti bútorokból élvezhető a Körösre nyíló páratlan kilátás. A 13 m széles vízpartjához önálló, kapcsolódik, ahol fürdőzésre, napozásra és horgászatra nyílik lehetőség. Grillezési és bográcsozási lehetőség biztosított. Parkolásra telken belül van lehetőség.

Tündérlak
, Kenderföldi üdülősor utca 25

Ingyenes parkolás
Nyitvatartás: május 1. – október 17.
1 szoba, 4 férőhely

azonosító: 29905, EG21000142