kiadó vendégház · Tündérviola Vendégház Szalafő

további képek

Tündérviola Vendégház Szalafő

Tündérviola Vendégház Szalafő, 2 szoba 6 férőhely

Vendégházunk az Őrségi Nemzeti Park területén található. Az Őrség talán leggyönyörűbb részén Szalafőn. Családias jellegű teljesen új épíű szálláshely. Erdős, dombos tájon forgalomtól mentes környezetben.

A település az Őrségre jellemzően szerekből áll. Hét szer található Szalafőn, melyek házcsoportokat takarnak, amik a dombtetőkre épültek. A köztük húzódó völgyeket a Szala patak és mellékágai, valamint erdők szegélyezik. A település legismertebb szere Pityerszer, ahol a falumúzeum található, aminek a legszebb része a nagyapánk szülő háza az úgynevezett kerített ház.

A ideális nyugalomra, pihenni vágyó természet szerető családok, kisebb baráti társaság számára. A szálláshely ideális távolságra van a környék nevezetességeitől, kirándulásra, biciklizésre, horgászatra, lovaglásra, strandolásra alkalmas.

Igény és lehetőség szerint szívesen elkísérjük kedves vendégeinket gombásztúrára, az Őrség híresen jó gombatermő hely is. A túrázást a Nemzeti Park tanösvényei,, melyek szinte körbe veszik a falut teszik színesebbé.

Tündérviola
, Alsószer utca 31/A

Ingyenes WIFI
elfogadóhely: OTP, MKB, K&H
10% éttermi kedvezmény, welcome drink (alkoholos ital)
2 szoba, 6 férőhely

azonosító: 28124, EG19012725