Kiadó Vendégház · Vackor Kutyás Vendégház Szentantalfa

További képek ▸

Vackor Kutyás Vendégház Szentantalfa

Szentantalfán a szőlőhegyen, önálló, körbekerített présház A ház leginkább 2 fő(max 4) kényelmes elszállásolására alkalmas, az emeleten 1 hálószoba van, klímával felszerelve. A füldszinten az egykori boltíves pincéből kialakított nappaliban még egy kihúzható kanapé van.

A fürdőszoba apró, de minden igényt kielégít. A konyha teljesen felszerelt, mosogatógép, elektromos tűzhely, kávéfőző, vízforraló és edények is vannak. Mosógép van. Tiszta ágyneművel és törölközővel várjuk a szállásra érkezőket. A kert 1000 nm, dombos, csodálatos panorámával a Balatonra és a közeli Hegyestűre.

Tűzrakási lehetőséggel, amihez bográcsot és állványt is biztosítunk. Teljesen körbekerített. Várjuk szeretettel a kis és nagy kutyákat, macskákat, nyulakat. Legközelebbi strand: Zánka kb 5 km Kinek ajánljuk? Pároknak esetleg kis családnak, max 4 embernek, akik egy nyugodt helyet keresnek.

Nektek való, ha szerettek nagyokat kirándulni, borozni a teraszon, hallgatni a kabócákat. Ez lesz a ti szállásotok, ha értékelni tudtok egy aprócska 200 éves présházat és a hangulatát, ha olyan helyet kerestek, ahol a kisállatotok biztonságban lehet, nem tud elkóborolni. Jól fogjátok magatokat érezni, ha szeretitek a természetet, az erdő állatait és nem zavar a neszezésük.

Sajnos nem neked való, ha nagy társasággal jönnétek, ha tv-t, mikrot, szaunát, jakuzzit kerestek, ha pörgős helyre vágytok és közel szeretnétek lenni mindenhez. Ha zavarnak az erdő a természet neszei, vagy angol pázsitot keresel. Ha úgy érzed, szívesen eltöltenél itt pár napot, várunk szeretettel.

Vackor Kutyás Vendégház
, hrsz 801.

Ingyenes parkolás
Ingyenes légkondícionálás
Macska, kutya ingyenesen bevihető
1 szoba, 2 férőhely

Idegenforgalmi adó: Ft/éj
Az információk tájékoztató jellegűek, a változtatás és elírás joga fenntartva.
Pontos árak szezontól és létszámtól függően.
azonosító: 63262, EG22050753