Kiadó Vendégház · Vendégellátó Vendégház Nagyvázsony

További képek ▸

Vendégellátó Vendégház Nagyvázsony

A nagyvázsonyi vár közlében, szívében helyezkedik el a Vendégellátó Vendégházunk. Tágas kertben, lombos fák alatt pihenésre hívogat a kerti szék. A nagyvázsonyi vár, házak közt megbúvó panorámája kalandra hívja a képzeletünket.

A házat a vendégek teljes kényelmére rendeztük be: kényelmes ágyak, allergén mentes ágyneművel, tiszta törölközővel, tágas fürdőszobával, jól felszerelt konyhával és házi finomságokból készített reggelivel várja a fáradt vándorokat. Az udvarban, két autó számára zárt kerti parkolás biztosított.

Az árak a reggelit tartalmazzák, külön díj ellenében vacsorát is lehet egyéni igényre szabottan rendelni. Téli időszakban, november 01-március 31-ig csak legalább 2 éjszakás vendéget áll módunkban fogadni.

Számos programlehetőség kínálkozik a közelben: Pálos kolostorrom alig 500m Igásló Központ fogatkocsikázással és állatsimogatással egybekötve 1km Horgászás 500m Malmok Völgye túraútvonal izgalmas Malmokkal és Forrásokkal 9km Petendi Pálinkaház pálinkakóstolással és pálinkaház látogatással 9km Zádor Vár romjai 8km Strandolás a legközelebbi strandon: Zánkán 13km Vitorlázási lehetőség 13km Tapolca Tavasbarlang 28km Veszprém a királynék városa 23km Várunk minden vendéget az év 365 napján.

Gyere és fedezd fel a környéket velünk.

Vendégellátó Vendégház
, Jókai Mór utca 21.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Saját étterem
2 szoba, 6 férőhely

Idegenforgalmi adó: 400 Ft/éj
Az információk tájékoztató jellegűek, a változtatás és elírás joga fenntartva.
Pontos árak szezontól és létszámtól függően.
azonosító: 62800, MA20011002