Kiadó Vendégház · Villa Tolnay Vendégház Gyulakeszi

További képek ▸

Villa Tolnay Vendégház Gyulakeszi

Év Szállása 2016Minőségi Díj III.hely Újabb gyöngyszemmel bővült a Balatoni régió szállás-kínálata Megnyitotta kapuit a Villa Tolnay vendégház Pihenjen a híres színésznő, Tolnay Klári egykori villájában a Csobánc-hegyen. A birtok jelenlegi tulajdonosai méltó módon újították fel az épületet, amelyet mostantól nyitva áll a turisták előtt.

A nyugalom szigete a Csobánc-hegyen A kívül belül-teljesen megújult Tolnay villában öt darab kényelmes, ízlésesen berendezett kétágyas szoba áll a vendégek rendelkezésére. Az egyéni igényeknek megfelelően három különböző szobatípust alakítottunk ki: standard kétágyas, extra nagy méretű szoba, illetve lakosztály külön nappalival.

A szobákhoz reggelit biztosítunk, de a jövőben lakásétterem beindítását is tervezzük, kompletté téve az itt tartózkodás élményét. Bor, mámor, Csobánc A Villa Tolnay birtokon több mint tíz éve készülnek a kiválóbbnál-kiválóbb, nemzetközi színvonalú borok, amelyről a szállóvendégek egy borkóstoló keretében győződhetnek meg a hangulatos kóstoló helységben, vagy szép idő esetén a borteraszon.

A borszakírók évek óta egyik legtöbbet ajánlott, kedvenc balatoni pincészete a Villa Tolnay. Nem véletlen, hiszen többek között itt készülnek az ország egyik legjobb Olasz és Rajnai rizlingjei, valamint Zöldveltelini borai. Lélegzetelállító panoráma, tökéletes pihenés Hogy miért szeretett itt lenni és a szőlősorok között sétálgatni Tolnay Klári? Ő maga így vallott erről: Most például előre sajnálom, hogy vége szakad a csobánci szép napoknak.

A nyugalmat sajnálom. A nyugalmat, a szelíd tájat, a szép és csendes sétákat. Végre családi életet élhettem. És nem szerepeket tanultam, hanem kedvemre olvashattam. Látnivalók, programlehetőségek:Romantikus séta a szőlőskertben, borkóstolás.A Csobánc-hegy csodálatos természeti környezete miatt fokozottan védett terület, a túrázók kedvelt célpontja.

Az Országos Kéktúra útvonal a hegy keleti oldalán halad el.A Csobánc-hegy teljesen sík teteje körbejárható, ahonnan lélegzetelállító körpanoráma tárul elénk a a Bakonytóla Tapolcai medencén és a vulkáni tanúhegy testvéreken átegészen a Mecsekig. Itt található a 13.

századi Csobánc vára, amely az egyik legszebb panorámát nyújtó középkori várrom a Balaton-felvidéken.A Csobánc-hegy adottságai miatt a siklóernyősök kedvenc helye is. -Strandolás a BalatonnálLátnivalók Badacsonyban és Tapolcán. A Csobánc-hegy a Balatontól mindössze 10 km-re, a Balaton-felvidékkel határos Tapolcai-medence keleti részén található, Gyulakeszi mellett.

Villa Tolnay Vendégház Gyulakeszi
Gyulakeszi, Csobánc hegy 24.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely
Ingyenes légkondícionálás
5 szoba, 10 férőhely

Idegenforgalmi adó: 590 Ft/éj
Az információk tájékoztató jellegűek, a változtatás és elírás joga fenntartva.
Pontos árak szezontól és létszámtól függően.
azonosító: 63401, EG19008396