Kiadó Vendégház · Vincellér Vendégház Királyszentistván

További képek ▸

Vincellér Vendégház Királyszentistván

nyitva tartó, 4–5 fő fogadására alkalmas komfortos üdülőház a Séd-patak völgyében, a történelmi hagyományokban gazdag Királyszentistvá­non, néhány hektáros családi birtokon, csendes környezetben nyújt otthont a kikapcsolódni vágyóknak. A vendégház kényelmét két szoba, egy teljesen felszerelt konyha, fürdőszoba, vécé, egy napozó és egy fedett terasz szolgálja.

A ház fűtése gázfűtés és ezen felül hűtő-fűtő klíma is rendelkezésre áll. Udva­runkban lehetőség nyílik árnyas fák alatt bográcsozni, grillezni, ismerkedni a háziállatokkal.

A gyerekeket homokozó, játszótér, trambulin várja.Az ár tartalmazza játékszobánk használatát vendégházunk pincéjében (kizárólag vendégeink részére fenntartva), amelyben minden korosztály megtalálja szórakozását rossz idő esetén is (pl., elektromos léghoki, darts, csocsó, biliárd, számtalan társasjáték, kártyák, könyvek, kicsiknek való játékok, diavetítő filmekkel stb.).

Igény esetén lehetőség van ingyenes birtoktúrára túratérképpel, vezetéssel vagy anélkül a táblákkal jelzett Vincellér sétaúton.Min. 3 éjszaka foglalása esetén (gyermekek és felnőttek részére is) izgalmas kincskeresés lehetséges a birtokon előre egyeztetett időpontban az év bármely időszakában ajándékokkal, térképpel és segítségekkel.

Ezenfelül min. 3 éjszaka foglalása után a vendégek mindegyike egy napra ingyen kölcsönözhet nálunk kerékpárt(2 női-, 2 férfi és 2 gyermek kerékpárunk van. Családunk és környezetünk múltját az erre kialakított gyűjteményes helyiségben őrizzük, ennek megtekintése is ingyenes.

Vendégházunk több hektáros családi birtokon fekszik, ahol szőlőskert, gyü­mölcsöskert, fűszerkert, zöldségeskert, állatok, pince találhatók.Friss idénygyümölcsök és zöldségek helyben, a tulajdonos családi gazdaságában vásárolhatók. Az állatokat kedvelő vendégeink portánk kedvenceit közelebbről megismerhetik, megsimogathatják.

A birtokon a Balaton-felvidéki Nemzeti Park részeként sok védett növény található, köztük a csak­nem kizárólag itt honos István Király szegfű. A vendégház szomszédságában elterülő árvalányhajas mező feledhetetlen élményt nyújt. A birtokon padokat helyeztünk ki, ahol meglehet pihenni és gyönyörködni a Séd-patak völgyében.

Ezen felül a birtok lankáiról csodálatos kilátás nyílik a Balatonra és a Bakonyra egyaránt. A területen található kecses sziklákon hüllők pihennek meg, a partfalban gyurgyalagok fész­kelnek. A birtokon tett séta során fácánnal, fogollyal, őzzel, vadnyúllal találkozhatunk. Számukra a csa­lád által kihelyezett itató ad enyhülést a forró nyári napokon.

Vendégházunknál kerékpár-kölcsönzésre is lehetőség nyílik, szervizelt kerékpárjainkat kölcsönözhetik. Kerékpárjainkhoz védőfelszerelést, szervizkészletet, lakatokat adunk. Kiépített bicikliúton lehet megközelíteni a Balatoni bringa-körutat illetve Veszprémen keresztül a Balaton-felvidék illetve a Káli-medence kerékpárútjait.

Vincellér Vendégház Királyszentistván
Királyszentistván, Malomvölgy utca 2.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely
Ingyenes légkondícionálás
2 szoba, 4 férőhely

Idegenforgalmi adó: 550 Ft/éj
Az információk tájékoztató jellegűek, a változtatás és elírás joga fenntartva.
Pontos árak szezontól és létszámtól függően.
azonosító: 63010, MA19015311