Kiadó Vendégház · Zöld Zug Vendégház Badacsonytördemic

További képek ▸

Zöld Zug Vendégház Badacsonytördemic

Covid 19: A házban Ön úgy is eltölthet napokat, hogy nem találkozik senkivel. Sem az érkezéskor, sem a távozáskor. A kulcsot egy kulcsszéfből tudja kivenni, aminek a kódját érkezés előtt megadjuk Önnek. A ház a falu központjában van, hangulatos helyen. 2 bolt is található kb. 100 méteres távolságban. A busz szinte közvetlenül a ház előtt áll meg. A vasútállomás 300 méter. Játszótér a közelben, kb. 200 méterre a háztól. A játszótér mellett park. SKIZO bor kb.

50 méter ÉTTEREM 1,5 kilométerre 2 darab Strandok távolsága: BADACSONYLÁBDIHEGYI strand, egyben a LÁBDI PIAC távolsága: gyalog 2,4 km (29 perc) autóval 2,7 km (3 perc) vonattal 11 perc (ha épp jön:) kerékpárral kb. 10 perc SZIGLIGETI strand: AUTÓBUSSZAL 8 PERC (szóval akár fröccsözhetsz is :D) Autóval 4,9 km (7 perc) Gyalog egy óra kerékpárral kb. 20 perc könnyen megközelíthető akár busszal is. Autóval 10 percnyi távolságra van a belváros, boltok.

autóval 6 perc Látnivalók: Salföldi major, Folly arborétum Badacsonytomajon, Szigligeti vár, Hegyestű, Bazaltorgonák, Tapolcai tavasbarlang, kastély. SZÁLLÁSHELY: Autóval bent az udvarban lehet parkolni. A parkolóhely nem fedett, a bevezető út szűkös. A terasz egy része fedett. Asztal és székek vannak kinn. A rezso akár itt is üzemeltethető hogy ne melegedjen fel a ház. Ahogy belépünk a házba, egyből a konyhában találjuk magunkat.

A helyiség másik oldalán egy légtérben a konyhával egy kis nappalit alakítottunk ki, asztallal, fotellal és egy kinyitható kanapéval. A berendezés modern, 2019. május végén fejeződött be a felújítása. A konyha jól felszerelt. Egy baba etetőszék és egy állítható magasságú gyerekszék is kérhető ha szükséges. A nappalikonyhából nyílik a szoba és a kamra. A szobában egy franciaágy, valamint egy szimpla ágy található. Szekrény és polc tartozik még a berendezéshez.

3 felnőtt és egy gyerek ágyneműgarnitúra van, plusz egy gyerek alvózsák. A szimpla ágy alatt van egy összecsukható babautazóágy is. Felszereltség: hűtő + fagyasztó, mikró, minisütő, hajszárító, vízforraló, rezsó, kenyérpirító, vízszűrő kancsó, ruhaszárító, vasaló + deszka, függőágy, kávéfőző (kávé, cukor) Wifi egyelőre nincs.

Zöld Zug
Szent István utca 16.

Ingyenes parkolás
elfogadóhely
Kutya bevihető (fizetős)
1 szoba, 3 férőhely

Idegenforgalmi adó: 440 Ft/éj
Az információk tájékoztató jellegűek, a változtatás és elírás joga fenntartva.
Pontos árak szezontól és létszámtól függően.
azonosító: 30301, MA20001273