horgásznyaraló · Zöldike Vendégház Békésszentandrás

Zöldike Vendégház Békésszentandrás

Medencés, klímás, vízparti nyaraló kiadó a Körösön

Békésszentandráson 5 személyre felszerelt klímás jakuzzis medencés vendégház kiadó. Jakuzzi az udvaron a medence mellett. A fürdőszoba, épített zuhanyzós. WC külön helyiségben. A nappaliban TV, Rádió, és egy L alakú dívány található ami ággyá alakítható, A szobában kényelmes új franciaágy, a szobában külön tv, a falak hangulatos képekkel díszítve. Zölddel befuttatott hűvös teraszon, kényelmes 5 személyes kerti ülőgarnitúra. WIFI van.

A háztól a partig kandeláberek adják a fényt. A kerítés előtt a parton 6 személyes fedett rönkfa kiülő, szabadtéri étkezésre. Reggeli kávézgatás mellett gyönyörű rálátás a vízre. A Körös-vize nyári időszakban fürödhető, viszont a ház medencéje biztonságot nyújt az úszni nemigen tudóknak, vagy kisgyermekes családoknak. Nagy stéghez csónak, és vízibicikli jár együtt, ill. 5 személyes kenu.

A vízpart, kerítéssel lezárható. A parton szalonnasütő kövekből kirakva. Kérhető grillsütő, bográcsozásra, szalonnasütésre felszerelés adott. Napozóágy kérhető. Kerti hinta van. Szép kártyát elfogadunk. A szomszéd házzal közös udvarban rönkfa-játszótér található homokozóval. Emellett nyírott füves parkja sétálásra kiváló. Gyönyörű parkos fás környezete csendes, messze a közúttól.

Zöldike Vendégház
, Siratói üdülősor 24
1 szoba 5 férőhely

A nyaraló 4 főig:
elő és utószezonban: 27 000-Ft/éj,
főszezonban: 32 000-Ft/éj,
csúcsszezonban: 37 000-Ft/éj,
4 fő felett +3000,-Ft/fő/éj.
Kutya 3000,-Ft/éj/db.
Fűtés költség téli időszakban: 3000,-Ft/nap.
Végtakarítási díj: 8000,-Ft

Fő- és csúcsszezonban csak teljes hétre kiadó. Ünnepnapokon kiemelt árak. Elő és utószezonban min. 3 éjre, 2 éjre két és fél szeres áron kiadó.

Idegenforgalmi adó: 500 Ft/éj
Az árak tájékoztató jellegűek, az ár változtatás joga fenntartva.
azonosító: 29274, MA22052705