kiadó vendégház · Zöldike Vendégház Békésszentandrás

Zöldike Vendégház Békésszentandrás

Medencés, klímás, vízparti nyaraló kiadó a Körösön

Békésszentandráson 5 személyre teljesen felszerelt a konyhával vendégház kiadó. A fürdőszoba, épített zuhanyzós. WC külön helyiségben. A nappaliban TV, Rádió, és egy L alakú dívány található ami ággyá alakítható, A szobában kényelmes vadiúj franciaágy, a szobában külön tv, a falak hangulatos képekkel díszítve. Zölddel befuttatott hűvös teraszon, kényelmes 5 személyes kerti ülőgarnitúra. WIFI van.

A háztól a partig kandeláberek adják a fényt. A kerítés előtt a parton 6 személyes fedett rönkfa kiülő, szabadtéri étkezésre. Reggeli kávézgatás mellett gyönyörű rálátás a vízre. A Körös-vize nyári időszakban fürödhető, viszont a ház medencéje biztonságot nyújt az úszni nemigen tudóknak, vagy kisgyermekes családoknak. Nagy stéghez csónak, és vízibicikli jár együtt, ill. 5 személyes kenu.

A vízpart, kerítéssel lezárható. A parton szalonnasütő kövekből kirakva. Kérhető grillsütő, bográcsozásra, szalonnasütésre felszerelés adott. Napozóágy kérhető. Kerti hinta van. Szép kártyát elfogadunk. A szomszéd házzal közös udvarban rönkfa-játszótér található homokozóval. Emellett nyírott füves parkja sétálásra kiváló. Gyönyörű parkos fás környezete csendes, messze a közúttól.

Zöldike Vendégház Békésszentandrás
A nyaraló 4 főig:
elő és utószezonban: 20 000-Ft/éj,
főszezonban: 25 000-Ft/éj,
csúcsszezonban: 30 000-Ft/éj,
4 fő felett + 3000,-Ft/fő/éj.
Elő és utószezonban minimum 3 éjszakára kiadó 2 éjre 2, 5 szeres áron kiadó.

Fő és csúcsszezonban csak teljes hétre kiadó.
Ünnepnapok kiemelt áron kiadóak.
Fűtési költsége téli időszakban 3000,-Ft/nap
Kisállat: 3000-Ft/éj/db.

Az árak tájékoztató jellegűek, az ár változtatás joga fenntartva.
azonosító: 29274, EG19022563