Kiadó Vendégház · Ági Vendégház Csopak

További képek ▸

Ági Vendégház Csopak

Nyugodt környezetre vágyik? Pihenjen a Ranolder kastély természetvédelmi területének szomszédságában, egy csendes zsákutcában, ahol legfeljebb a madárdal fogja zavarni. A közelben 3 híres pincészet is várja a látogatókat. Paloznak, Lovas irányába nagyon kellemes sétákat tehetnek csodálatos balatoni panoráma mellett.

A ház nemrég épült, tágas, berendezése sok fával, parafával természetességre törekszik. A felső szintről két irányban is látható a Balaton. Konyhája teljesen felszerelt. A tornácon kényelmes kerti bútorokat helyeztünk el, ahol kellemes estéket tölthetnek. Az udvaron árnyékos homokozó és játszótér (hintával, csúszdával, gyűrűvel és mászókötéllel), valamint egy 3 méteres trambulin áll a gyerekek rendelkezésére.

Tűzrakóhely, bogrács, minigrill használható. A telken 3-4 autó is parkolhat. Bolt a közelben. A Balaton körülbelül 1800 méter. Vendégeink használhatják a Kártyát, mellyel például kedvezményes strandbelépő váltható. A tulajdonosok ugyanazon a telken laknak egy másik házban.

Ági Vendégház
, Ranolder utca 16.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely
Nyitvatartás: június 1. – szeptember 1.
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
6 szoba, 8 férőhely

Idegenforgalmi adó: 590 Ft/éj
Az információk tájékoztató jellegűek, a változtatás és elírás joga fenntartva.
Pontos árak szezontól és létszámtól függően.
azonosító: 63646, MA20011602