Kiadó Vendégház · Ligetszépe Villa Fonyódliget

További képek ▸

Ligetszépe Villa Fonyódliget

az 1 km hosszú, berendezett szabadstrandjával a déli partot kedvelő családok kedvenc üdülőhelye. A strandról csodálatos panoráma nyílik az északi part vulkanikus hegyeire ahová a fonyódi kikötőből induló hajókkal gyalogos vagy kerékpáros túrákat is tehetünk. A Badacsony mögött lebukó Nap is innen a legszebb.

A Ligetszépe Villa a szabadstrandtól 100 m-re, a vasútállomás melletti kis parknál kínál kényelmes elhelyezést elsősorban családoknak. Vasúton érkezőknek ideális. Éttermek 50-150 méternyire, kisbolt 150m, Lidl, Spar 1-1, 5 km-re Fonyódon, vagy Tesco, Penny Bogláron (4km) A teljesen felújított villa földszintjén légkondicionált nappali TV-vel, amerikai konyha és étkező várja a vendégeket.

A konyhában elektromos sütő és főzőlap elszívóval, mosogató és mosogatógép, hűtő/fagyasztó, mikró és kávéfőző is a kényelmet szolgálja. A közös WC-ben van a mosógép. A nappaliban lévő dívány szükség esetén pótágyként is szolgálhat. A földszinten lévő komfort nélküli helyiséget tárolónak használjuk, zárva tartjuk.

Ennek esetléges használatát előzetes egyeztetéssel, nagyobb családok szükségleteihez igazodva biztosítjuk. Az emeleti manzardban két légkondicionált, saját fürdőszobás, zuhanyzó fülkés, WC-s hálószoba van, maximum 4-4 főre. A vendégeknek ágyneműt és törölközőt biztosítunk.

Parkolás az udvarban, sütögető a kertben. Saját wi-fi a házban. A periódusonként jelzett minimális tartózkodási időtől eltérés csak előzetes egyeztetés után lehetséges.

Ligetszépe Villa
Fonyódliget, Damjanich utca 2.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Telekom gigaerős vezetékes nettel rendelkező szállás.
Nyitvatartás: április 15. – november 7.
Ingyenes légkondícionálás
Ingyenes WiFi
Kutya bevihető (fizetős)
2 szoba, 8 férőhely

Idegenforgalmi adó: 500 Ft/éj
Az információk tájékoztató jellegűek, a változtatás és elírás joga fenntartva.
Pontos árak szezontól és létszámtól függően.
azonosító: 63566, MA19020362