Kiadó Vendégház · Annavilla Vendégház Siófok

További képek ▸

Annavilla Vendégház Siófok

A nyaraló Balatonszéplak-felsőn helyezkedik el, a Balaton parttól 200 méterre, az Ezüstpart nevű partszakasznál, hosszú szabadstranddal. A ház a 60-as években épült, de 4 éve modernizáltuk, így jobban kielégíti a mai igényeket, de mégis megmaradt a kedves hangulata, ugyanakkor kényelmes, világos, tágas.

Az apartman földszintjén egy hangulatos nappali várja a vendégeket, innen egy lépcső vezet fel a felső szintre. Az emeleten a közös térből nyílik a hálószoba, ahol összesen 4 ágy (ebből 2 a hálószobában, 2 pedig a nyitott térben található), két íróasztal, sok könyv, újság található. A kék csempés, kényelmes, kádas fürdőszoba szintén az emeleten található. A kis teakonyha, ami egy külön épületben található, tea, kávé, vagy villásreggeli készítésére alkalmas. A kizárólagosan a vendégek által használatos kert rész nagy, árnyékos és napos is, gyerekeknek, kis kedvenceknek is van bőven hely.

Igény szerint lehet hintát, napozó ágyat, pingpong asztalt használni. A kis terasz alkalmas reggelizésre, kávézásra, esti beszélgetésekre, kártyázásra. Wifi használata az árban benne van. A kis ház szintén teljes modernizáción esett át. A fürdőszoba kívülről megközelíthető, de kizárólag az ebben a szobában megszálló vendégek használják. Tea, kávé főzésre van lehetőség, amit a saját használatú teraszon lehet elfogyasztani.

Annavilla Vendégház
, Hungária utca utca 55.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: május 21. – szeptember 15.
Macska, kutya bevihető (fizetős)
3 szoba, 5 férőhely

Idegenforgalmi adó: 400 Ft/éj
Az információk tájékoztató jellegűek, a változtatás és elírás joga fenntartva.
Pontos árak szezontól és létszámtól függően.
azonosító: 34294, MA19005309